Keresek olyanokat akik Dr. Fülöp Istvánhoz járnak! (beszélgetés)
4. e33ecb08b8
2011. júl. 1. 10:07
Sziasztok, én csak a neten olvastam a honlapját, milyen orvos dr. Fülöp? Én vidéki vagyok de ha megéri szívesen mennek hozza, így nagyon szimpatikusnak tűnik. Aki járt mar hozza, mese jen kérem. Koszi
3. Netti1980
2011. márc. 9. 12:41
Sziasztok!
Mi hozzá járunk.
Volt egy lombikunk még a Nyírős korszakban, abból született a kisfiam. Most a fagyibabákért megyünk vissza, megvannak a vizsgálatok már csak 23-án egy záró megbeszélés és utána hajrá. Szóval áprilisban visszakapom őket ha minden jól megy.
Ha kérdezni szeretnétek valamit szívesen válaszolok ha tudok.
2. Kakuszika (válaszként erre: 1. - Rózsa111)
2011. márc. 7. 16:08
Szia!
Mi március 25-én megyünk hozzá először!Te azóta már voltál nála?mi még soha nem, és nagyon izgulok, hogy milyen!Szeretnék egy komplett meddőségi kivizsgálást, 4,5 éve várunk a csodára! A férjemmel van gond, herevisszér tágulata volt, műtötték egy éve, de féléves kontrollon nem javultak az eredményei, most újra vizsgálat, hátha, és akkor nálma is megkezdjük :(
1. rózsa111
2011. febr. 2. 06:39
Keresek olyan párokat akik a Doktor úrhoz járnak!Beszélgessünk!Átsegítsük egymást a nehéz helyzeteken!
További ajánlott fórumok:
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Akik a pécsi szülészeti klinikára járnak
- Keresek pcos kismamákat vagy olyanokat akik csak pcos-ak
- Miért szeretünk olyanokat akik nem viszonozzák érzéseinket?
- Specifikus, kevert zavar: olyanokat keresek, akik érintettek ebben. Tapasztalatokat, tanácsokat kérnék!
- Kisgyerekes szorongó anyuka vagyok, olyanokat keresek, akik szednek vagy szedtek Coaxil-t. Ismeri valaki?