Kerek fenék, vastag combok nélkül (beszélgetős fórum)
Uhhh...akkor te legyél felül:D
Bocsi:P
Elég gáz. Amikor megjegyeztem megsértődött. Ha konkrétan mondtam hogy változtatni kell, nem állt velem szóba 2 napig. Most nem állt neki.
Amikor 65 volt, akkor tényleg vékony volt. Lapos volt a feneke. nekem 75 kiló körül jött be.
Remélem 80 alá lesz kitartása lemenni.
Huhh, azért 30 kilót felkapkodni elég durva.
Előbb nem kapott észbe? Ezt sosem fogom megérteni...
Párom most Bíró Icát szedte elő, nagy örömömre. Jó nézni ahogy ugrál :D
4 hét után nincs komoly változás de azért feszesebb itt ott már. 95 Kiló volt a múlt héten. Nem bánnám ha lemenne 80 kiló alá. 65 volt mikor megismertem.
Ez így van ☺️
Azért indítottam a kérdést csajok , mert fenekemmel nincsen problemam viszont combom elég hamar kezdett el izmosodni a gugolastól és a kitorestől, ha valakinek van tippje hogy mégis csak a fenekemet hogyan lehetne még “ növelni” akkor azokat várom ☺️☺️
Szerintem külön testrészt nem lehet edzeni.
Nekem a kerek fenék sem tetszik és a vastag comb sem.
azért a gyúrós combhoz nagyon sokat kell gyúrni :) attól ne félj.
viszont a kerek fenék is az igazi kerek nagyrészt genetika. mint a magasség stb. lehetsz izmos, fitt, de alkatodon semmilyen edzéssel nem fogsz tudni változtatni.
Semmi baj nincs velük , viszont nekem nem jön be az a típusú vastag comb ami a gyuros lanyoknak/ fiuknak van.
Nyilván ha edz az ember akkor nem kerülheti ki hogy a combok ne erosodjenek, de azért hátha valaki tud valami jó gyakorlat sort ☺️
Szerintem a comb vastagsága nagyrészt genetika.
Nekem 85 kilósan vékonyabb combom volt, mint a barátnőmnek 60 kilósan.
A szép fenékért meg tényleg érdemes guggolni.
Mi a baj a vastag combbal?
Én szeretném, ha vastag combon lenne :))
Sziasztok!
Ide gyüjthetnénk az olyan gyakorlatokat amiktől szép feszes kerek izmos lesz a popsi, de a comb nem lesz vastag.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- "Hobbim az életben maradás, bárhol, bármikor, bármi áron" - Életem vastagbél nélkül
- Kétkerekű kerékpáron hány éves kortól tudnak megtanulni biciklizni a gyerekek? Pótkerékkel v. nélküle jobb-e megtanítani?
- Tudnátok ajánlani szálkásító gyakorlatokat, ami nem vastagítja hanem vékonyítja a combokat?
- Babakocsi kerekéből a "8-ast"meg lehet javítani házilag? Valaki csinálta már szakember nélkül?