Kémkedés a pasink után...:) (beszélgetés)
...hát szerintem te semmit,maximum mellette állsz és támogatod a döntésében. Nem kell nagyon belemenni a szerelmi életében,hiszen gondolommár nagylány és tud önállóan dönteni,megasztán a sógor jelöltnél nehogy kibukjon a dolog és még te legyél a fekete bárány.
Semmi...:/ nem bírom tesómat egyszerűen rávenni h írjon smst.nem is tudom mit csinálhatnék még...
remek fogalkozhatunk a témával, valami fejlemény? :)
Mariska lelépett végleg! Jön biztos más néven:D
Persze kiszurtam én is .Az valami ös régi kép.Tök átlátszo ez az ember.Mert nem merem kijelenteni,hogy nö.
azért érdekes, hogy az osztályfényképnél pont a harmadik szám nem látszik. :)
a többi viszont éles :)
Ugyan már lehet jo egy kapcsolat lehet tökéletes egy házasság lehet bármi,ha van félrelépés akkor az álltalában titok nemirják ki a hütömágnes mellé.
Mi szükség van kémkedésre, amikor egy jó kapcsolatban elég egyszerűen kérdezni?
Ezekszerint már a 8.ban sem volt fogad? Jaj Mariska azt a képet amit felraktál a böngészöböl nézted ki az osztályképedre meg aztmondom,hogy add el a vaterán az antik hirdetésnél jo pénzt kapsz érte szeretik az 1700 as évekröl a fotokat.
Ezekszerint a rendörök is erkölcstelenek?Hisz mit vájkálnak mások életébe nem?
Na már manus is volt?????????????????????????????????????????????????
Te vagy nevetséges,hogy itt voétál férfiként és most vissza jössz mint egy vén szatyorként. De szánalmas vagy!!
Az nem inkorrekt,hogy hamis nick néven itt okoskodsz,mert már a másik neveddel kiutáltattad magad innen?
Szép estét ! Látom még szenved az öreglány.
remélem is mert kicst már gáz.hogy osztja itt az észt mindenkinek!:O
szerintem még egy Gestapózás és repül! Hoxa nem tolerálja ezeket a beszólásokat.
nem csodálnám ha kiiktanák a vénlányt is.nagyon durván nyomjaaa.de h egy kamu az egész profilja az is tuti.:))
ooo rákeresek:)köszi Lyrian annyira élvezem ahogy a prüd tanárnéni ír komolyan mondom ha így fojtassa hamarosan szexi tanárnéni lesz:DDDD
összevonták :) a sima anál szex fórumba :)
most ott osztja az észt :)
Anál fórumot eltüntették Mária néni kiverte a bíztosítékot???:) vagy szimplán belefáradtak a moderátorok a negatív hozzá álláshoz?:D
Itt nem én vagyok aki nevetségessé vált!És már várják az ANÁL fórumban ne pazaorlja rám a drága idejét!Köszíííííí!:D
A "fogadatlan prókátor"-t rossz kontextusban használod. Nálunk ilyen butaságért 1-est adtunk már nyolcadikban is.
Nem kell olyan kifejezéseket használni, amit nem ért az ember, úgy elkerülhető, hogy nevetségessé váljon.
Még az is meglehet....Ha holnap vásárlás közben belöknek egy fekete mercedes csomagtartójába a gurulós szekereddel együtt akkor ne lepődj meg!:D Egyébként meg már most komolyan. Fogadatlan prókátornak ajtó mögött a helye!!!!!!!!
És akkor mi történik, ha valaki olyan jellegű hozzászólást tesz, amit nem szívesen vársz, kedvesem? kiküldöd a Gestapot?
A fórum viszont nem arról szól, hogy mi erkölcsös és mi nem.a megcsalás sem erkölcsös.de mind1,mert nem ez a téma és ha valami érdemleges hozzászólás van azt szivesen várom,viszont a az erkölcsi órát halasszuk máskorra!!!!!!Köszönöm!
Ezek a dolgok nem jogi kérdések. Nem erkölcsös hazudni, de az sem, ha kémkedik valaki a másik után. Inkorrekt
tesómmal pedig még semmi előrelépés...egy helyben toporgás...:/
egyébként meg ha a pasiknak van joguk a csillagot lehazudni az égről,akkor nehogy már a nőknek ne legyen joga kémkedni utánuk..:O
már nem abban a világban élünk ahol a nő dolga h főz most takarít és alkalom adtán szét teszi a lábát...amelyik nő szerint pedig mégis,és ez szte elfogadható...hááát az meg is érdemli...:D
Marishoz annyit, hogy ha ilyen lenne a nagyim,már tuti bezárattam volna a vigyorgóba:D:D:D:D
hűűűhaaa..úgylátom itt elindult az élet csajok.:))
További ajánlott fórumok: