Kékes-zöldes foltok ütés nélkül mitől keletkezhetnek? (tudásbázis)
Köszi, ha nem múlik akkor mindenképp orvoshoz viszem!
Viszont azt elfelejtettem, hogy nemrég kapott epilátort és most kezdte használni a lábán. Mára már a másik combján is lett neki. Attól esetleg nem lehet ilyen? Én sosem használtam.
Mivel, jellemzően 1 szem tablettával kordában lehet tartani a pm. működést, ezért sokan nem veszik komolyan, mert nem tudják, hogy a pm. szabályozza a teljes hormonháztartás.
Még kezelés mellett jöhetnek a társbetegségek, mint cukorbetegség, epeproblémák, petefészek betegségek, mellékvese problémák, ízületi betegségek és még sorolhatnám a memória problémákat is ide, majd a nem kezelt alulműködés miatti elbutulást, szívbetegséget, majd halált...
Ha megnézzük a koronavírusos elhunytakat, akkor láthatjuk, hogy sok pm. beteg van köztük.
Az is lehet, hogy nem kellene pánikbetegséget kezelni gyógyszerrel, ha a pm. kezelve lenne, ugyan is a pm. betegség egyik tünete pont ez...
Legalább olvass utána, hogy milyen pajzsmirigy nyavalyák vannak. Nekem kb. 1,5 éve állapították meg az alulműködést. Vérkép, EKG, ilyesmik. Akkor a doki ( endokrinológus ) azt mondta, hogy ha így marad, akkor esetleg fél év múlva reggel nem tudok felkelni az ágyból.
A pajzsmirigy hormont termel. Az egész szervezetre kihat, hogy keveset, vagy sokat. Ha ilyen betegséged van, akkor elképzelhető, hogy a többi betegséged is javulni fog. Ne hanyagold el, mert nagyon komoly bajok lehetnek belőle.
Szia!
Nálam is ez van illetve úgy nézz ki volt.Vitamin hiány ami okozhatja jó esetben vagy vérzékenység (nem vérszegénység)de azzal erősebb menszes is jár vagy pedig egy nagyon komoly betegség.Egy teljes labort nézess neki!Én holnap megyek emiatt is.
Valóban lehet leukémia is, de azok nem úgy néznek ki, mint amikor beüti valaki a lábát.
Kisebbek, testszerte jönnek elő, nem csak egy testrészen, és jön egyik a másik után. Az unokaöcsémen 1-2 nap alatt jöt ke legalább 100 kék folt, amik max. 1 cm-esek voltak és nagyon lilák-pirosak-bordók-feketék...
Nekem akkor is bekékül sokszor, ha megvakarom magam.
Persze, nézesd meg dokival!!!!
Vashiány?
Nekem az okozza.
Orvost és labort megér a dolog!
Bár, én az a fajta sápadt vagyok, akiről minden percen azt hiszik, hogy ájulás kerülgeti, mégis teljesen rendben van a vérképem, mindig, pedig a mensim se 3-4 napos. :)
Ne bagatelizáld el, mert bizony nagyon komoly betegség jele lehet.
Fórumindító mindenképpen vigye el a lányát orvoshoz!
Nekem egy hónapja voltak a combomon ilyen foltok,de én évek óta vérszegény vagyok és vashiányos.
Sajnos.
Menstruál már, 16 éves, de eddig semmi tünet nem volt vérzékenységre. A menstruációja is rendben.
Sápadt is nagyon, ez is a vérszegénységre utal ha jól tudom. Ennek utána fogunk járni.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Aszparanta */szavak a-val megkötés nélkül/
- Őszinte barátok korhatár nélkül
- Mitől keletkezhetnek hólyagok a körömlakkon festés után?
- Forró gőzzel megégettem az arcom, kórházban azt mondták nyom nélkül elmúlik, de barna foltok lettek rajta.Tudnátok valami krémet javasolni?