A korai magömlés okai borzasztóan sokfélék lehetnek és ezen múlik a kezelés módja, például viselkedésterápia vagy hialuronsav használata, nemrég olvastam a [link] cikket. d24af52151d7 (kapcsold be az automatikus fordítást, ha google chrome-on keresztül nézed a weboldalt) és nagyon meglepődtem, hogy hány férfinál van ez a probléma (
Azt nem tudom, de ha sikerül a másfelefik óra hüvelyben eltöltött időt úgy kihúzni, hogy ejakuláció nélkül egyre magasabb izgalmi szintet generálva,(több/sok száraz orgazmussal) vagy 98% izgalmi szintet tartva elidőzni, akkor előfordulhat az orgazmikus élményben az úgy nevezett: my fullness ,állapot,"szexuális dimenziókapu" "katarzis" ki hogy hívja, na az szerintem a legjobb anyag, az ilyen szintetikus cuccok helyett....(nagyon kemény!)🤭😁😉😉
1-3 hónap alatt, ha van rá energia,simán elsajátítható a technika/kák, brutális!!😉😉
A Feleségem hozzáfűzni valója,:"csak bírja az ember lánya pinával"!
Mikor sikerül vissza tartani a magot a 5.-6. száraz orgazmus kíséretében...hmmm......az már brutális.....😁☺️
Mind két Multiorgazmusos könyv megvan Mantak Chia-tól,+ amit ajánlanák !elötte! az a :Gilján János által írt :Boldogság és szenvedély! Olyan szintű profi konyha nyelven íródott, hogy ha én 3 hónap gyakorlása alatt el tudtam sajátítani az első száraz orgazmusomat, akkor bárkinek reális esélye van rá!!
Fel kell ismerni/térképezni a szexuális energiákat, és annak irányítását!! Onnantól kezdve az lessz a felismerés, hogy Te vagy a farkad főnöke, és nem az ejakulációd alárendeltje!😉...ott parancsra lehet 14mp-n bellűl ejakulálni, vagy két és fél órán keresztül orgazmusomat bezsebelni, úgy hogy ejakulációra nem is biztos hogy lessz ingerencia a végén!!
Illetve Gilján Jani youtube csatornján több egy órás előadás, és rengeteg a témát mélyen érintő, érthető, halandó ággyal feldolgozható roppant hasznos infó hangzik el!!
Szaporodásról nem állítottam semmit, de gondolom nem értesz egyet velem. Akkor Te kivétel vagy. A többség számára nem mindegy mennyire vonzó a partnerük.