Kecskeméti szülészet és orvosok (beszélgetés)
VÁRVA VÁRT GYERMEK!
Évek óta vàrunk,hogy megszülessen a mi pici KINCSÜNK......ès egyszer elfog jönni a nap❤️🥰❤️
De kérlek ha tudomásod van arról,hogy valaki nem szeretné vagy nem akarja vállalni születendő gyermekèt kérlek vedd fel velem a kapcsolatot (elég ha egy 🙂 a poszthoz)......talán egymást keressük❤️
Minden hivatalos papírunk meg van az örökbefogadáshoz!
ildik88@freemail.hu
Szia. Lépj be valamelyik kecskeméti csoportba és ha visszakeresel csomot kiad de már nem emlékszek hogy kiket ajánlottak. Talán Temesváry nevét szoktam ilyen témába olvasni meg valami Pusztai,Bako Ferenc.
Kecskeméti bababörze vagy
Kecskeméti baba mama oldal. Ennek a keresöjébe ird be hogy meddő és ki fogja dobni.
Sziasztok. Remélem még jàr itt valaki. 😊
3 éve próbálkozjnk babával, de nem akar összejönni.Dr Nagy Károlyt választottuk hogy elinduljunk immáron orvosi segítséggel ezen az úton.
Szóval az érdekelne, kinek mi a véleménye az Dr Nagy Károly-ról.
Volt már pár kudarcom orvosok terén, és most benne bízni szeretnék, hogy normális és segítökèsz lesz
Sziasztok
Kinek mi a tapasztalata az sztk rendelesnel az uh vizsgalat soran? Kedvesek az orvosok? Megmutatjak majd nekem is a kicsit a monitoron? Adnak kepet vagy le lehez fotozni a kepernyot?
Köszönöm szépen a választ!
Végül Potondi Erikát fogadtuk fel, mert az orvost megkérdezve (Tankó András Jr.) az ő elérhetőségét adta meg. Egyenlőre szimpatikusnak tűnik, de majd pár hét múlva kiderül..
Igen. én is velük szültem.Maximálisan emberek és segítőkészek! Ráadásul gátvédelemmel szültem mindkettővel.
Az elsőt a Budai Beátával. Ezért róla is tudok nyilatkozni. Ő is jó,veled van és támogat végig és nagyon jó tanácsai vannak, de ha neked fontos, hogy gyorsan fel tudjál épülni szülés után, akkor viszont a Beát nem ajánlom, mert nekem úgy széttrancsírozta a gátamat, hogy 8 hónappal a szülés után még mindig becsorgott a pisi, ha nevettem vagy tüsszentettem. Én a második szülésem előtt is megkérdeztem az elveiről és sajnos ő sportot űz a nők megcsonkolásából mégy a 21. században is. De ha neked ez a szempont nem fontos, akkor ő is jó. Sokaknak ez nem fontos.
Sziasztok! Nemes Andrásról valakinek tapasztalat van-e esetleg?
Szülésnél hányan lehetnek bent velem?
Mi annó nem adtunk neki pénzt inszemért, mert elhúzott, mire tudtunk volna neki adni. :)
Átjárhatósági rtg-es, se altatás, se érzéstelenítés nincs.
Szülőágy van, amit átalakítanak.
De ez miért fontos? Nyilván nem földön szülnek a nők. :)
Sziasztok!
Az első (12. heti uh-hoz) kell beutaló, ha igen, hol tudom átvenni?Dokim nem adott...
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház szülészete
- Jahn Ferenc Kórház szülészete
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- A Nyíregyi Szülészet, orvosok szerintetek milyenek?
- Szeretnék a Bajcsy kórház szülészetéről infókat gyűjteni és az orvosokról. Te kit ajánlanál?
- IV. ker. MÁV kórház szülészete és orvosok