Karácsonyi költekezés! (beszélgetés)
Most sportot űztem abból,hogy mindenfélét készítettem..gyöngyből karácsonyfadíszt mindenkinek,anyunak lábszár és csuklómelegítőt kötöttem,barátnőmnek sálat horgoltam,páromnak bőrékszereket fontam,meg naptárt rajzoltam..unokahúgnak vettem egy szép rongybabát,és készítetetm neki bölcsőt,meg horgoltam rá ruhákat,ágyneműt..másik barátnőnek meg hajtogattam kutyákat,vagy 6félét,meg csinálok nekik kutyaházat szintén papírból,mert imádja,de neki nincs.(Ez persze kb oylan,hogy egyszer fog egy nagyot mosolyogni,utána meg porfogó,bár szépek a kutyák,és kis helyen elfér)
:D lehet,ezt nem ide kellett volna írnom:D de ez jutott eszembe a pénzről.az alapanyagok legnagyobb része itthon volt.
...és igen,ezeket sok idő elkészíteni.
Ezt a kérdést a fórum összes kérdésére fel lehet tenni :) Miért ne érdekelhetné?
Én ki vagyok akadva, eddig 3-szor mentem boltba, és 30-40 ezer Ft mindig ottmaradt. Ajándékokat is rendesen vettünk, 150-ben nem állt meg :((. Szóval megint a túlzás...!!! Én sajnos imádok vásárolni, és hajlamos vagyok túlköltekezni, utána meg olyan lelkiismeretfurdalásom van.
8 családtagom össz.ajándéka került 20.000.-
A kaját kb. 10.000.- - 15.000.-Ft-ból kihoztam (foggalmam sincs, ezt nem szoktam számolni.Egyébként is apránként vásárolok be.)
Ez attól függ,ki mekkora vendégségre főz,mennyiért vesz ajándékot,hány embernek,stb.Itt a 0-tól a csillagos égig bármi lehet.Nálunk ez idén nem sok.Nem lesz vendégség,ajándék csak egymásnak,nem nagy dolog,a két fiúnak is 5-5e ft-ért veszünk csak.A kaja is meglesz cakk-pakk olyan 15e ft-ból.(azért sütök-főzök elég sokat)
Szóval nálunk olcsó a karácsony.
Sziasztok!
Megosztanátok velem, hogy kb. kinek mennyibe kerül a karácsony? Kaja,ajándékok stb. mindent beleértve...
Köszi!!
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Egyes emberek miért vesznek fel személyi kölcsönt karácsonyi költekezésre?