Kamasz szerelem, kamaszprogramok? (beszélgetés)
Nálunk a kis szerelmeseim sokat kirándulnak, bicajoznak együtt, vagy éppen velünk, a családdal társasoznak.
Nyáron pl. képesek voltak hajnalban kelni, hogy együtt nézhessék meg a napfelkeltét. Imádom őket! ❤️
Igaz, a mostani időszakban lehet nem túl jó ötlet, de elmehetnének egy jó kis fürdőbe, ha van a közeletekben.
Köszi. Nekem bármi jó ha jó nekik, csak ugy tűnik hogy az egyik csinálna programot a másik inkább otthon mást csinálna 🙂 nem feltétlenül videó nezesre gondolok.
Korábban telefon nyomkodas azon videók es barátok voltak a program.
Egyedül a kutyát se viszi sétálni. Szóval az se program. A srác szeret sportolni de oda nem megy a lány...
Arra próbáltam megoldást találni, hogy nekik is jó legyen, ne csak a szülői akarat érvényesüljön.
De amiket írtam, cicás, unikornisos, azok társasjátékok, táblával, asztalhoz leülve... :) Nem videók.
A cél nem az, hogy begubózzanak a "cicás, unikornisos" videók elé.:D
Remélem, a jövő generációnak nem ezek a videók nyújtják a szórakozást!
Mi kb 30 évesek vagyunk a barátommal, nemsokára a férjem lesz, és a közös videónézések nekünk is benne vannak a programjaink közt. :) Persze mi emellett járunk kulturális programokra is, de semmi baj nincs azzal, ha begubóznak a szobába macskás videókat nézegetni a kamaszok.
Társasjáték? Vannak ám viccesek is, nem csak történelmi meg komoly témák, van cicás, unikornisos, morbid humoros, mémes, amit csak akarnak.
Korábban milyen programjai voltak a lányodnak?
Sport, kirándulások... azokat nem kéne abbahagynia, hanem bevonni a srácot is.
Ha otthonról tanulnak kötelező egy-két óra a szabad levegőn.
Viccesen, de határozottan küld el őket sétálni, futni, biciklizni vagy bevásárolni.
Sziasztok
Ha ti gyermekeitek kamaszok és szerelmesek éppen, vagy ti vagytok kamaszok és szerelmesek kérlek meséljétek el, mit csinálnak a szerelmes fiatalok. Úgy tűnik már öreg vagyok, van egy kamaszlányom,(17), most szerelmes először, de nem tudnak magukkal mit kezdeni. Még két hónapja sincsenek együtt, de csak otthon ülni akarna a fiú. A lányzó viszont még nem akar tőle sexuálisan semmit. Ráadásul mindkettő vidéki, tehát elég nehézkes ennek a megoldása is. Ötleteik viszont nincsenek.
Én javasoltam mozi, meki, pizzázás, sport, kirándulás, egyszerűen csak üljenek és beszélgessenek, de ez mind "gáz". köszi
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Milyen könyvet ajánlanál egy kamaszlánynak, ami az elengedésről, a szerelemről és a kapcsolatokról szól?
- Kamasz szerelem