Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hangos alsó szomszéd! fórum

Hangos alsó szomszéd! (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
192. Sz123
2023. jan. 3. 19:31
Azért kattintottam ide, mert azt olvastam címnek, hogy "Hangosan alvó szomszéd". Most így elég nagy csalódás ez a topic :D
191. df1e1c376c (válaszként erre: 190. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 7. 22:47

Rosszabb.

Sokkal, sokkal.

Tudod milyen a kikrekkezett fog? Amit csak filmekben látni. De egy nagyon csúnya. Olyan van a pasinak, és ő a bérlő, nem a csaj.

Ha én ezt egyszer eltüntetem, szobrot emel a mellettem lakó.

190. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 189. - Df1e1c376c)
2020. máj. 7. 22:26
Mármint a veszekedő pár a szomszédodból?Az jó ha elment a csaj nem?legalább nincs több veszekedés
2020. máj. 7. 21:07

Na, fasza... A 'csa eltűnt a képből, helyette itt maradt a sárgára, lyukàsra kokszokt fogu faszija, mert ő a bérlő.

Megállt bennem az ütő.

188. Bözsi néni (válaszként erre: 177. - Semleges)
2020. máj. 7. 18:22

Szóltunk a tulajnak, de szerinte jó. Nem érdekli, bérbe adja.

Szerencsére most a vírus miatt már nem lakják, úgyhogy nyugi van.

187. birebora (válaszként erre: 100. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 7. 17:29
Igazad van.
186. df1e1c376c (válaszként erre: 181. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 7. 16:57
"Németben", ami Németországban van,mások a lakás törvények.
185. df1e1c376c (válaszként erre: 184. - Df1e1c376c)
2020. máj. 7. 16:54

Főberlő

Helyett.

A telefonon sem ismeri ezt a szót.

184. df1e1c376c (válaszként erre: 183. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 7. 16:53
Tulaj, nem bérlő.
183. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 111. - 9b10f3d7ff)
2020. máj. 7. 16:30

De,szerintem az lesz.

Drága az igaz,1000€ alatt nincs is,de ha max valami dèlutáni állást vagy vasàrnapi ujságkihordást vállalnánk fedezné ezt a többletet.Igy maradna a jelenlegi anyagi helyzet.Szoktam

nézegetni lakásokat,házakat,remélem hamar vége lesz ennek a korona virusnak,sajnos nem lehet lakást nèzni sem.De igy láthatatlanban elérni h téged válasszon a főbérlő?😀Azért a személyes találka majd jobb lesz.Mindenesetre nézegetni fogom őket,aztán próba szerencse

182. Orsi2017 (válaszként erre: 181. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 7. 14:51
"Németbe" márcsak ezek mennek 😆😆😆😆
181. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 46. - Bözsi néni)
2020. máj. 7. 14:40

Itt németben azt olvastam,bár nem tudom hogy otthon van e ilyen otthon.

Itt legalábbis ha valaki felújít követnie kell az adott év hangszigetelési követelményeit.

Több német fórumon is olvasni h sok az ilyen probléma.Volt aki "birtokvedelmet kert"van otthon is ilyen.

Ilyenkor elvileg itt,ha szerencséd van és hisznek neked,mérést is csinálnak.

Volt olyan ahol visszatetették a padloszonyeget a parketta helyett mert nem felelt meg a kor követelményének.

Biztos h macera,meg sok munka utána járni,de ha megvettètek a lakást,azért szerintem ez más.

Ha tegyük fel eladnád a lakást,veszitene az értékéből.Szóval ezek a dolgok akár anyagi kárt is okozhatnak.

Azt mondod a lakásod ér 20milliot,van érdeklődö,vszinu megkérdezi milyenek a szomszédok.Ha hazudsz,késöbb gondod is adódhat ebből ha megveszi a lakást és ràjön milyen körülmények között kell èlni.Ha meg elmondod nem fogja annyiért megvenni!És vagy találsz egy hülyét aki benyeli és megveszi,de ha valaki vásárlás előtt rájön epp lakásnézoben,mert akkor döng a mennyezet a feje fölött,hàtat fog forditani neked és soha többet nem látod.

Szerintem ezek nem vicces dolgok egyébként.Nagyon oda kell figyelni.

Nekem szerencsém van,bérlő vagyok.

Mondjuk ezek után sose vennék meg ujepitesu lakást de hàzat sem.

2020. máj. 7. 14:31
bocsi,most nézem másnak válaszoltál
179. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 177. - Semleges)
2020. máj. 7. 13:05
Alattam lakik👍
178. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 170. - Orsi2017)
2020. máj. 7. 13:05

Irtam már azt is h lakott mellettunk gyerek aki sirt,laktak fölöttünk is,hallottuk néha a lépteket,ha valami nehéz dolgot leejtettek,vagy volt h a teraszon éjjel röhögcséltek,beszélgettek.

Itt is kinntvannak a teraszon,volt h 2 hàzzal odébb kipakoltak a garázs elé és vagy 15 en még éjfélkor is vihorásztak.

Nem vagyok egy szörny megbocsáss,az más ha minden nap ez van de azért mert pár havonta kicsit elengedik magukat nincs semmi baj.Sot ha nekem is lesz házam én is tarthatok grillpartit.

De igy itt nem úgy van.Meg közvetlenül a szomszèdok ablakai ittvannak.Az megint màs h valaki az ablakod alatt üvöltözik,csukott ablaknál is tisztán hallod miröl beszélnek.Tudom mivel jár a családi ház,kinti èlet itt is van bőven.Forgalmas az út is,jarnak az autok ,traktorok motorok az ablak előtt.

Ezek számomra más zajok.Ezek nem zavaróak.

Lehet kicsit érzékenyebb vagyok erre a dübörgésre kopogásra,de máshol ebböl nem volt gond,nem volt ennyire erős és hangos.

177. semleges (válaszként erre: 46. - Bözsi néni)
2020. máj. 7. 13:01

Ha így nézzük mindenhol van valami. Ha tök nyugit csendet, békét akarunk, megoldás elmenni a civilizációból egy lakatlan szigetre.

Én is társasházban lakom, de ilyet messziről nem tapasztaltam soha és remélem ez így is marad.

Kertesben vagy a nyaralóba pedig ugat a kutya, kukorékol a kakas, fűnyírás, buli, kertiparti, és még sorolhatnám.

Nem lehet a feletted lévőnek szólni, hogy szigetelje le a padlóját?

2020. máj. 7. 12:56
Na azt mi nem halljuk. De az egyik család szokott üvöltözni, nem is kispályás szinten tolják egymásközt, és heti szinten többször is. Egyszer már kimentünk megnézni mi történik, mert tényleg azt hittük hogy vér folyik. Mondjuk egyszer az fog folyni, többen is ezt gondoljuk róluk. Tragédia lesz a vége.
2020. máj. 7. 12:53

Nem, a fürdő elázott a szarul beépített zuhany miatt, évek alatt szépen, nem is tudtuk. Aztán felrepedt a csempe, amit levertünk. 4 hónap alatt száradt ki, de közben nem volt fürdőnk ugye, mert szó szerint mállós nedves volt az egész fal. 80% fölé ment a pára a lakásban, mindent belepett emiatt a penész a lakásban, MINDENT, a szekrényeket is belülről, falakat. Hát ez sem volt egy könnyű menet így együtt. :D 4 hónapot harcoltunk vele, szívás volt.

Hála az égnek nem csöpögött a víz sehol.

2020. máj. 7. 12:49

Családi házas környèk ez,kinnt vannak a gyerekek,a szomszedok a teraszon,kiabalnak at egymasnak a tuloldalra,fuvetnyirnak,a tuloldali mezot tragyázzák,egy masikat meg funyiro traktor nyirja le

Nem a varosban lakunk betontömbe

Falun vagyunk

173. globus (válaszként erre: 161. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 7. 12:39
Akkor talán pár hét kitartás, és ők is elmennek hazulról dolgaikra. Rendeződhet a helyzet.
172. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 170. - Orsi2017)
2020. máj. 7. 12:38

Csalàdi hàzban nőttem fel

Tudom h ezzel jár...

Ezek nem zavaroak,a testhangok a dübörges kopogas ami a falbol jon az zavaró

2020. máj. 7. 12:36

Az,amikor màr nincs elèg tálad vödröd h felfogd a vizet,mar minden tololkozot radobaltunk a butorokra is h ne alljon rajt a viz

hiaba szivattyuztak ki felul is,orakig csopogott a viz a plafonbol

2020. máj. 7. 12:35
Laktál már házban ?! Az sem fenékig tejfel márciustől őszvégéig felújítanak az is hanggal hol egyik szomszéd hol a másik flex kopogás ilyen fincsiségek. Kirakod a tisztaruhát biztos akkor állnak neki füstölni bográcsolni grillezni. Hétvége jó idő kint lesznek a szomszédok és lehet hogy hallod majd a dáridót és a beszélgetést.. na meg ha van gyerek akkor ő meg bömbölni és sírni is szokott. Onnan hova menekülsz...?! Isten óvja azt a szomszédot aki mellé fogsz költözni mert te folyamat fogod járni a hivatalt " magyarba"...
2020. máj. 7. 12:34
Sose tudd meg milyen az amikor szivattyúzzàk ki az otthonodból a vizet.Képzelheted mi volt ott
2020. máj. 7. 12:28

Egyèbkènt képzeld azt h nem 1 helysèg àzott el hanem minden!

Gondolom a lakásotokban 10 centi viz állt mindenhol ugy hogy a fal sem birta es kivulrol is szivargott már ki.Orakon keresztul folyt a csap a padlora.nem hiszem h 4000 liter viz folyt le a fürdőtökbe.A plafonokbol csöpögött a viz,a falakon folyt le a viz.

Ha a fürdőröl lett volna szó,összeteszem a 2 kezem

2020. máj. 7. 12:24
Dehogynem,irtam h hetente tobbszor is halljuk.Bar mar ritkabban
2020. máj. 7. 12:09

De én továbbra se értem az egészet. Nekünk tavaly ázott így el a lakásunk, 4 hónapon át nem volt fürdőszoba, aztán meg jött a penész is, megharcoltunk vele, kiírtottuk, kész lett a fürdő.

Igen, hónapokon át minden retek volt, meg kellemetlen, de túléltem én is, meg az idegeim is.

Nem tudom megérteni a problémákat amiket írsz. 5 család lakik nálunk egy házban, ami lakásokra vannak osztva. És élnek, élünk. Sütögetés van a kertben, fűnyírás, fűrészelés. A felettünk lakó heppje este 11 kor porszívózni. Hétvégente zenét szoktak hallgatni, halljuk mi is. Meg azt is, hogy mit néznek a tv-ben. Biztos időnként ők is hallanak minket, és ők se nyervákolnak nekünk, mert ez az élet. Hangokkal jár, szagokkal, hát ez van. Ilyen ez a földi lét.

Számomra ezt jelenti az alkalmazkodás szó, nem azt, hogy nem tudom elviselni az emberek dolgait ezért fórumokat nyitok, panaszkodok. Ne haragudj. Nem partikat rendeznek meg falat vésnek éjszaka.

Tényleg, szexelni nem szoktak? Azt nem hallod?

2020. máj. 7. 11:35
Még annyit ha valaki nem hiszi el a kapcsolokat,szivesen levideozom vagy felveszem,szerintem szombaton tudom mert előbb kelek,elektromos redőny van és annak a kapcsolójàt is hallani.Mivel hallom h felkelnek és pár perc mulva redőnyt húznak igy feltudom venni a hangját.Ha!valaki megmondja hogy kell ide videot vagy hangfelvételt berakni🙂
2020. máj. 7. 11:24

Az hogy fáradt vagyok az elmult időszak miatt van.Amikor elázott az előzö lakás,mivel szerettünk ott élni ugy gondoltuk h végigcsinàljuk.Àtjàrohàz volt,ilyen cég jött olyan cég jött,ilyen kárfelmérés olyan kárfelmérés.Szàritás majd renoválás.Mivel uj padlot raktak le mindenhol,üresre kellett pakolnunk a lakást,sem a padlon sem a falon nem lehetett semmi mert festettek is.Az ágyunk maradt és egy koffer amiben 1 hétre elegendő ruhánk volt,fogkefe stb...A legnagyobb baj a kulso falakkal volt,mert a 4.száritasi hèt értéke nem vàltozott az 5.hètben sem.Azt mondta a ficó mivel külső fal nem lesz jobb,igy véget ért a szàritás.Nehéz volt,de végigcsinàltuk eszünk ágában sem volt az h költözünk.

De mivel télen történ minden,renovàlás után pár héttel jött elő a penész,minden helységben,hol az ablak keret körül,plafonon,falon is volt,főleg a belső elválalasztó falak voltak durvák ahol nagyon átázták.A parketta meg elkezdte felnyomni magàt.Szóltunk a főbérlőnek,ő beszélt a hàzmesterrel,ő jött elöször és nézte meg mi történik.A főbérlőnk kihivott egy céget a parketta miatt,hatha rosszul lett lerakva,felszedték a szegélyléceket,de sehol sem ért hozzà a falhoz,megvolt a megfelő tàvolság.

A hàzmesterrel folytattott beszélgetés után döntöttünk ugy hogy eljövünk,az egészségunk erdekében.

Mivel a padlo is átàzott,a beton,kérdés volt az ha a falakon elojott a penész úgy h szellőzik is,mi lehet vagy mi lesz a parketta alatt?A hàzmester szerint biztos penèsz lesz alatta,és a parketta is erre utal mert annyira magas volt a páratartalom hogy valoszinuleg megszivta magàt.Ezert nyomta fel magát az illesztèseknél.A parketta nem laminált volt hanem eredeti fa parketta.

Mivel gyermeket szerettünk volna tudtuk hogy előbb vagy utóbb menni kell.Mert a penész hosszútávon nem nem egészséges.

Majd találtuk ezt a lakást,elfogadták a hàziállatot is.Nem számitott hol van,mennyire messze van.De örültünk neki,főleg annak hogy magyarként elfogadott minket a főbèlő.Nem voltak kivetései,vagy félelmei hanem teljes mértékben megbizott bennünk.Ezt csak az érti aki élt màr máshol.

Azt kell mondjam 5hónap alatt 2 szer dobozoltunk és pakoltunk.2 szer össze majd 2 szer ki.És nincs 1 éve hogy ide költöztünk.A megint dobozoljunk és pakoljunk gondolata súlyt le.Hogy mikor lesz vége.Ezért nem akartunk költözni hanem tenni valamit,hátha kiderül a hiba,talán lehet apróság és mehet minden tovább.

De irtátok többen is,amit tudok a szivem a mélyén,jobb lesz elmenni.Tudom h butasàg lenne "harcolni" és valószinü nem is járnánk sikerrel.De megint itthagyni az otthonunk,csak azért mert kisember vagyok,és igazam sosem lehet.

Köszönöm mindenkinek aki ide irt,akármennyire is volt bàntó amit irtatok.

163. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 162. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 7. 10:40

Keress egy mestert, és kérdezz rá mi okozhatja.

Itt tippelni lehet.

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook