Joe Cross Reboot böjtje - Tapasztalatok (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Joe Cross Reboot böjtje - Tapasztalatok
Elolvastam, szerintem az, aki a cikket írta, még életében nem böjtölt.
Csak látott valakit, aki hallott róla....:)
Mai cikk az origo-n:
"Mi a baj a léböjttel?" - nehany jo otlet mielott valaki bojtbe kezd. Szerintem erdekes cikk.
Ügyes vagy :-)
Kár, hogy nem írod a naplódat mit is ittál és hogy érezted magad.
Ma kezdtem egy hétnaposat :)
Az jutott eszembe, hogy pl fahéjt lehet az ilyenekbe tenni? O.o Mert ha végül is gyömbérrel lehet kombinálni, akkor akár fahéj, meg szegfűszeg is mehetne bele, (imádom őket :D és a hatásuk se az utolsó ) vagy nem? Előre is köszi a válaszokat, tapasztalatokat :)
Sziasztok :)
Egy hete felbuzdulva az olvasottakon én is beszereztem egy gyümölcscentrifugát.. amit a párom igen kétkedve fogadott, majd a kipróbálás után már ő ment ki a piacra, hogy vesz gyümölcsöt, igyunk gyümölcslét :D
Szombattól nagy lendülettel belekezdek majd egy 7 napos böjtbe, szívesen beszámolok majd a tapasztaltakról :)
Hajrá mindenkinek, aki belekezd ;)
Gratulálok!
Én is többedszerre futok neki :) Ebben a maradék pár hétben be kéne lőnöm, hogy mi az, amit el tudok hagyni végig (hús, édesség, alkohol ez evidens). Sikerélményt akarok, tehát kell a kihívás, de azért ne legyen megugorhatatlan a léc. A laktózmentesség nekem pokoli nehéz lenne!
A nagyböjtöt én is tartottam az elmúlt három évben.
Első évben csak hús és alkohol volt tiltólistás, a másodikban már hozzá jött a cukor is, tavaly pedig ki volt zárva ezeken kívül a glutén és a laktóz is.
A léböjtöm második napjánál tartok. Az első kört 9 naposra tervezem. Utána családi ünnepek és utazás miatt pár nap szünet (na akkor sem pacalpörköltöt fogok enni), majd folyt köv.
Az igazi nagy kihívás számomra az az elhatározásom, hogy hamvazószerdától - húsvétig nem eszem húst (egyébként nagy húsevő vagyok). Gondolkodom a teljes fehérjementességen vagy a nyerskoszton. Szerencsére van még időm dönteni.
Szia!
-5kg és ahogy most látom a tényleges súlyvesztés 1 kg.
0,5kg ment le naponta a folyamatos vízvesztés miatt,sokat ittam ,sokat pisiltem szilárd táplálék ugye nem volt,hogy kösse a vizet ,a nyelvemen már oldalt látszott a fogam lenyomata ,teljesen vízhiányos voltam,a karomona bőr oylan lett,mint egy szottyadt vénasszonyé.Mára telítődtek a szöveteim vízzel,reggel mértem magam és 1 kilóval vagyok könnyebb.
Ha egy nappal is tovább csinálom istnemre megpusztulok olyan izomfájdalom volt a karjaimban.
Holnaptól megint csinálni fogom de enni fogok,egy nap egyszer valamennyit.Annak nem sok értelme van,hogy csupán a víz megy ki a szervezetből,méregtelenítésnek jó,de hosszú távon aki valóban fogyni akar kell a szilárd táplálék.
Aki dolgozik,fizikai munkát végez ezen a kis leven nem lehet meglenni.
Írta itt valaki,hogy neki fog kezdeni a 60 napnak ,kíváncsi vagyok az eredményre.Nem tarom hosszú távon egészségesnek,főleg ha a fehérjehiány miatt az izomzatot kezdi bontani a szervezet.
A filmben látható 195 kg-os férfinél nagyon látványos volt a fogyás,meg a lényeg,hogy sikerélménye volt.Nagy súlyból mindig könnyebb fogyni.
Aki ilyen kemény edzést bír az nem beteg ember, neki nincs szüksége ilyen komoly regeneráló böjtre.
A két dolog nem fér össze.
Böjt mellett csak laza kíméletes mozgás ajánlott.
Mi befejeztük tegnap a léböjtöt.
A hidegrázást mi is tapasztaltuk,utolsó napon pedig izomfájdalmat.
Nemsokára következik egy másik kúra is,viszont érdeklődnék,hogy a zsírban oldódó vitaminokkal mi a helyzet?Mert hiába ez hatalmas vitaminbonba ha csak a vízben oldódóak tudnak hasznosulni.
További ajánlott fórumok:
- TCA hámlasztás és TCA cross- hegekre, foltokra, öregedésre
- A szürke ötven árnyalata trilógia és a Crossfire sorozat után hasonló könyvet tudtok ajánlani?
- Joe Cross féle léböjt kúra
- Joe Cross féle léböjt tapasztalatok
- Elliptikus tréner más néven Cross tréner: szerintetek a szalagfékes vagy a mágnesfékes a jobb?
- 2013. június 03-tól Joe Cross féle léböjt, ki tart velem?