Jár vki Dr.Szendei györgy nögyógyászhoz?Tapasztalatok? (beszélgetés)
Én szültem volna nála utoljára októberben. A kiírt időpontom előtt néhány nappal már nem tudott bejönni, úgyhogy a helyettesénél szültem.
Neki köszönhetem, hogy megfogant a kislányunk. Imádkoztam érte, és én is csak utólag tudtam így elmondani Neki, hogy mennyire KÖSZÖNÖK mindent. Az ország egyik legjobb orvosa volt...
Pont egy éve jártam nála,elszomorított hisz más orvosok hülyeségének köszönhetően 1%esélyt adott hogy valaha gyermekem legyen!Sőt célzott rá hogy az örökbefogadáson gondolkodjunk el..
Megvizsgált,megműtött!Csoda történt!8hónapos terhes vagyok a kisfiammal!Kizárólag az ő tudásának emberségének köszönhetem!Megrázott a hír..
Sajnos már csak itt tudom elmondani mennyire köszönök MINDENT Dr Úr.....
Mélyen megrázott a hír Szendei Dr halála :( :(
6 éve kezelt engem most kezdtük volna el a baba kezelést 2-án voltam vizsgálaton mikor mondta a aszisztense tegnap elhunyt felsem tudtam fogni:((
Nyugodjon Békében az egyik leges legjobb legokosabb Dr volt!!!!
Sziasztok!
Dr. Szendei György Doktor Urat ne keressétek.Sajnos már nincs közöttünk, ugyanis 2011.12.01-én meghalt tüdőrákban.:(
Sziasztok!
SOS . be kellene még vélemény, holnap mennék hozzá, kisműtétre!!!!
az a neve hogy aromatáz gátló gyógyszer endometriosisban használják talán!
én orvosom most bajcsis lászló ádám a fö guru ,de szerintem ö sem tud erröl.
sajnos!!!
a barinöm is hasonlót mondott róla.
csak nála találtam erről a aromatázgátló készitményről.
de köszönöm hogy megosztottad velem.
és sajnálom a történteket.
A neten találtam rá ahol egy cikk oldalán volt az ö irománya az endometriosisról és az aromatázgátó gyógyszer használatárol.
hallott vki vmit róla??
és a doki hogyan tudom elérni és milyen orvos??
További ajánlott fórumok:
- Dr. Szántó-Holló György nőgyógyász Egerben!
- Dr. Szatmáry György Csepeli nőgyógyászról vannak tapasztalataitok?
- Dr. Garamvölgyi György nőgyógyász
- Dr. Szathmáry György nőgyógyász
- A székesfehérvári Szent György kórház nőgyógyászati szakrendelésén tud valaki ajánlani jó nőgyógyászt?
- Vélemények Dr. Szemán György szülész - nőgyógyászról