Izotópos vizsgálat után vérvétel (beszélgetés)
Igen, tudom, azt elmondták, hogy ma ne nagyon szeretgessem meg a kajla fiamat. :D És azt is mondta a néni (nagyon kedves volt), hogy jó sokat igyak.
Akkor hétfő! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! :)
Nem mindennapos vizsgálat, DE ilyen vizsgálat után min. 12 óráig nem ajánlott kisgyermek közelébe menni. Sokat kell inni, hogy minél előbb ürüljön a szervezetből.
Tehát én áttenném hétfőre a labort. akkora már kiürül.
Jobbulást!
Sziasztok!
Ma voltam pajzsmirigy-gyulladás miatt izotópos vizsgálaton. Ez ugye azzal jár, hogy vénásan technécium-izotópot kaptam. Az orvos ezen kívül kért még vérvizsgálatot is TSH-ra, FT3-ra, FT4-re, stb. Igazából az érdekelne, hogy az izotópos vizsgálat után mennyivel mehetek el a vérvételre? Ezt elfelejtettem megkérdezni és nem szívesen hívnám fel a kórházat, nagyon sokan voltak ma is... Biztos voltatok már hasonló vizsgálatokon. :)
További ajánlott fórumok:
- Hogy zajlik egy laktóz intolerancia vizsgálat vérvétellel?
- Milyen az izotópos vizsgálat? Volt már valaki? Főleg vese-izotópról várnék tapasztalatokat!
- Pajzsmirigy megvizsgálására melyik vizsgálat biztosabb, ultrahang vagy vérvétel?
- Ezek a vérvételi vizsgálatok jók lesznek endokrinológushoz?: hajhullás és szőrösödés miatt?
- Holnap kell mennem PCOS gyanú miatt vérvételre.Ma délelőtt úgy tűnt, hogy megjött, de azóta elmúlt(?). Elvégzik így is a vizsgálatot?
- Női hormonok vizsgálatához vérvételre kell mennem. Kérnem kell időpontot vagy elég, ha a papírral megjelenek?