Írt fel valakinek fogorvos Dalacin 300 mg kapszulát? Mennyi idő után hatott? (tudásbázis)
4 nap múlva kezdett hatni..
De 1 hét után újra begyulladt..
Nekem az volt a jó,mikor - tán 1000 éve- Dalacin - C -t írt fel.A sima Dalacin kb.cart se ért.Utána írt fel valami mást,az jó volt.
Meg kell védenem a Cataflamot! Én amíg dolgoztam és nagyon sokat, kimerítő szellemi munkát, stresszes környezetben, addig szinte mindig szörnyű fejfájásom volt, ha jött a hidegfront. De zűrös helyzetekben vagy időjárási viszonyok között utazáskor is könnyen előjött a gyötrő fejfájásom. Egyedül a Cataflam tudott rajtam segíteni!!! Szerencsére nekem a gyomrom nem érzékeny rá, mint sokaknak, ezért nálam mindig volt, van kéznél Cataflam. Szerencsére ma már, hogy nem dolgozom, alig van rá szükségem.
De ami a fogorvosi fájdalmakat illeti: nagyon kellemetlen fogászati beavatkozásokra volt néhányszor szükségem (pl. rezekálás), és amikor már kiment az injekció hatása, mindig Cataflamot adott az orvos, és nekem arra is nagyon jó volt!
Azért tehát, mert két-három, néhány embernek nem vált be, még nem kell egy jó, másoknak kitűnően beváló készítményt ennyire leminősíteni. Nem vagyunk ebben sem egyformák! Kinek ez a fájdalomcsillapító, kinek az válik be!
70 km-re???
..igen a Dalacinnal ez a szabaly vegig kell szedni..
..akkor mar lassan, ha begyogyul, nem is fog fajni..
jobbulast!
A Dalacin antibiotikum, ugyanúgy mint a megemlített Augmentin is.
A fogászaton Augmentint írnak általában, ha nem vagy penicillin érzékeny. A Cataflam fájdalom csillapító és gyulladás csökkentő. Általában fogászati fájdalmakra bevált gyógyszer. Napi adagot nem szabad túllépni.Ha neked a Cataflam nem vált be, próbálkozz talán a többiek által javasolt gyógyszerekkel. Az antibiotikumoknak lassú a felszívódási idejük, azaz nem azonnal hatnak. Viszont az előírt mennyiséget pontosan be kell tartani.
Idézem:
"Az antibiotikumok csak akkor tudják kifejteni megfelelő hatásukat a megbetegített szervezet védelmében, ha a vérben megfelelő hatóanyag-mennyiségben, koncentráltságban, és meghatározott ideig vannak jelen (bár ez minden gyógyszer és hatóanyaggal rendelkező anyag esetén érvényes). Ezért olyan eljárásokkal készülnek, melyek biztosítják a gyógyszer folyamatos felszívódási és a vérben való állandósult mennyiségben való jelenlétüket. Ezért fontos pontosan betartani az orvosi előírásokat, szedésük folyamán."
Továbbá:
"Az antibiotikumok, természetes élő baktériumok, gombák anyagcseretermékei, növények hatóanyagai, vagy szintetikusan, kémiailag előállított kemoterápiás gyógyszerek, melyek más kórokozó baktériumokat, nagyobb kórokozó vírusokat, vagy egyéb kórokozó élőlényeket akadályoznak növekedésükben, szaporodásukban, vagy ellehetetlenítik életkörülményeiket a megtámadott szervezeten belül. A véráramon keresztül, a megfelelő mennyiségben bejuttatott antibiotikumok, a szervezetben, ily módon felszámolják a fertőzéseket, és a kórokozókat elpusztítják. Vannak olyan antibiotikumok, melyek a már elpusztult kórokozók maradványai miatt, vagy jelenlétének termékei miatt létrejött megbetegedésekre hatnak. Ebben az esetben nem maga a kórokozó a megbetegítő, hanem a toxinja, valamilyen mérge, aminek segítségével azután a baktériumok a szervezetben elszaporodhatnak. Ilyen például a legyűrt vírusfertőzések után jelentkező egyéb fertőzések fellobbanása is."
Szóval ezt azér kell szedned, hogy lemenjen a gyulladás és a doki ki tudja vésni a csonkot.
Mielőbbi javulást! :)
Köszi a tippet! Azt én is ismerem, régebben torokgyulladásra írták nekem, de már nem emlékszem mennyire hatott. Na meg az ilyen tipikus iskolás betegség volt, szóval nem járt nagyobb fájdalommal.
Most egyelőre végigszedem a Dalacint, aztán meglátjuk. Csak a fájdalom múlna már.
A Cataflam nekem anno jó volt, de huzamos ideig szedtem hasgörcs miatt, havonta legalább 4-5-öt. Azóta nem hat, de a többi fájdalomcsillapító sem nagyon. :(
Lehet ott lett elszúrva a történet, hogy 14-15 éves koromban görcsre felírtak belőle napi egyet. :(
További ajánlott fórumok:
- Ismered a Slimfit zsírégető kapszulát?
- Ismeri valaki a Weight Loss kapszulát?
- Használt valaki Garcinia Cambogia Veda fogyasztó kapszulát?
- Ismeri valaki a PhytoDynamic kapszulát? Tapasztalatok? Ára?
- Vörösáfonya (tőzegáfonya) kapszulát szedtetek már? Véleményeket várok.....
- Kinél mikor hatott a Dalacin? (Gyulladt bölcsességfogra)