INVITEL szolgáltatóról mi a véleményetek (TV-internet-Tel.) (beszélgetés)
Vigyázz vele, nézd meg mit irsz alá. az üzletkötők nem mindig tisztességesek, csak a jutalék érdekli őket,nehogy úgy szerződj, hogy házaló ügynöknek fogadod el az ajánlatát. Ne hagyd magad rábeszélni, ma mert annak tuti átverés a vége
Nem rágalmazom én az Invitelt, de ügyvéd vagyok és volt már néhány ilyen perrem. a szerződésszegésük eetén alig lehet megszabadulni tőlük, csak " zsarolják" az áldozatot.
Nekem nincs velük bajom, mondjuk az üzletkötőkkel nem találkozok. Néha felhívnak telefonon, és jobbnál jobb ajánlatokat tesznek, mire fizessek még elő. Nem zavar, két mondat múlva már tesszük is le, a "köszönöm, nem aktuális" varázsszóval :)
Mondjuk most gondolkodom a bővítésen, ez a Mixer csomag egész jó: [link]
semmi jó. Erőszakos és nem tulságosan tiszteséges társaság, de lehet, hogy csak az üzletkötőik, ügynökeik a jellemhibásak.
Kb 10 évvel ezelőtt telefonszolgáltatónk volt, akkor még korrekt volt, de amióta toboroz a net előfizetésre, rendkivül aljas módszerei is vannak.
aki egyszer behálóztak, nagyon nehezen tud szabadulni.
nekem a 400ezre csekkül ugrik be egy hónapra....
meg a drága nővéremék akik éjjel nappal mobilt hívtak...
az még akkor is számláz egy perset ha csak kicseng és nem veszik fel---
Nekünk is egy jó ideig ez a szolgáltatónk volt...és nagyon örülök hogy váltottunk,mert lényegében fele annyit fizetek most! és sokkal többet kapok érte!!!
Ha van rá lehetőséged válts!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Internetszolgáltatót szeretnék váltani, szeretnék véleményeket a Fibernetről, vagy egyéb szolgáltatókról! Köszönöm.
- Postai szolgáltatások.Mi a véleményed?
- Oncompass Medicine szolgáltatás vélemények, tapasztalatok
- Invitel szolgáltatástól való elállás határideje
- Ha az Invitelnél lemondok a rendeléstől számítva 14 napon belül szolgáltatást, akkor kell fizetnem azért, hogy elvigyék az eszközöket?