Így öltözöm duciként! (beszélgetős fórum)
A közeli (egyben egyetlen) Lidliben ez úgy van, hogy helyileg elég közel esik a lakosság azon rétegének, ahol a nő szülés után automatikusan nagy darab lesz, ugyanakkor szeretik "alaposan megnézni" az árut, kibontják, és nem feltétlenül kifizetve viszik el.
Ők is figyelik, mikor érkeznek a jobb holmik, és magukhoz ragadják a kezdeményezést.
Én is vettem már cipőt, szandált, bakancsot, farmert, futócipőt. A cipőket azért szeretem, mert a 37-es pont jó:D
Deicmanban sokszor a 39-es is kicsi a 37-es lábamra.
Már többször vettem szuper rövidnadrágokat is 1000 Ft körül. A farmerek max. 4 eFt-be kerülnek, Bőr bakancs 8 ezer, most vettem bőr szandált 4 ezerért. A ruhák nem igen tetszenek, azt még nem vettem, a pólók és trikók is jók legtöbbször. A gépeik is jók:D
Félre értetted. A lényeg az volt, amit többször írtam: a nem jó méret, ami ha túl szűk, mint a rajtad lévő 2 számmal kisebb nadrág, illetve említettem a túl nagy ruhákat is.
Ha méretben jó a ruha, akkor semmi gond a teltséggel.
Igen, erre gondolok. A csípőm és derekam között ennek megfelelő különbség van centiben.
Az egy dolog, hogy eszerint árulják manapság is, de semmi köze ahhoz, ami volt pl. a május 1 ruhagyár szerint.
Mostanában, ahány gyártó annyi féle 38-as méret van. Régen a 38-as az 38-as volt.
Van sok nadrágom és pl. a farmerjaim között van 29-es, 30-as, 31-es és 32-es is, ami egy méret, mert jelenleg hordom mindet. Régen csak 29-es farmerom volt.
Régebben nem kellett próbálnom, megvettem a az adott méretet és az tökéletesen állt rajtam, most ugyan ezt nem tehetem meg, mert ugyan az a méret sem azonos méretű.
Rendelj a Bonprixen. Ott van mindenféle méret, ár, fazon. Van olcsó is és jó minőség mégis.
Ha nem kell a pénzünk itthon, költjük külföldön:-)
Igen, néha vannak a Lidl-ben, de már az akció elsö napjának délelőttjén elfogy az összes nagy méret.
Ez is jelzi, mekkora az igény rá, a kereskedök mégsem nyitnak a kereslet felé.
Már 18-a óta vannak ezek a termékek, ilyenkor már eléggé megcsappan a választék, de máskor is lesznek még. Már vasárnap általában le lehet tölteni az akciókat. Regionális újságokat is. Érdemes megnézni, mert akkor időben tudsz vásárolni menni. Meg kell nézni, érdemes-e megvenni. Sok jó dolog van ott.
85D-95D -ig vannak, ha még maradtak.
Megnézted az újságot?
Itt nem szokták leárazni, elfogy. Ami itt marad, külön teszik, de ugyanannyiba kerül. Láttam tavalyi ruhát, nem olcsóbb.Én is annyiért vettem tavaly. :D
Első nap van a legnagyobb választék, de azért később is sok mindenhez hozzá lehet férni.
El kell csípni, mert ha elfogy, akkor bizony elfogy. Nincs pótlás.
Esetleg a leárazott holmik között, aminek már végképp nincs csomagolása, vagy már régóta nem kelt el az az egy darab, ott is érdemes "turkálni".
Én már nagyon sokszor vásároltam ott, és szerintem megérik az árukat! Aldiban is vannak, úgy tudom.
Töltsd le a Lidl katalógust, 18-tól. Vannak benne csinos dolgok most is.
Lidl. hu →Akciós újságok
Véletlenül olvastam most a hsz-ed, és teljesen egyetértek veled!
Amúgy a Lidl-ben szokott lenni sok dolog nagy méretekben.
Csinosak is. Most is van felsők, nadrágok, múltkor egész ruhák is voltak, megfizethető áron.
Csodálkoznak, hogy a magyarok, hogy öltöznek. Hááát az itthoni választék hagy kívánnivalót maga után. Méretválaszték nem mindenhol van.
Nwem csak ruhaügyileg rosszak a kereskedők, de az idősebbek fogyasztását sem veszik figyelembe. Máshol rájuk egész iparágak épülnek. Igaz, őket nem akarják szegénységben sem tartani...
Ott a recepteket mindenki maga viszi fel, és 100 g-ra vonatkoznak.
Az alapanyagokat is részben a ragok viszik fel, és habár törekednek a pontosságra, néha nem sikerül betartani.
Kész adag nincs, te tudod, mi fér bele neked aznapra.
A tízóraid nekem kb. egy napi mennyiség.
A Kalóriabázissal jól tudnál számolni, de akkor mindent le kell mérned.
bocs, véletlenül elment
szóval pocsék anyag, szín, szabás. Ami meg jó (pl. Ulla Popken) az méregdrága.
Külföldön színben, fazonban, mindenben van választék a boltokban.