Hússal töltött párnácskák recept



1 kg hajában főtt krumpli, összetörve, kihűtve
3 evőkanál liszt
1 db tojás
só
vöröshagyma
40 dkg darált hús
kakukkfű
ezeket kihűteni
A Hússal töltött párnácskák elkészítési módja:
A vöröshagymát apróra kell vágni, kevés olajon megpirítani, rárakni a darált húst, folyamatos kevergetés mellett pirítani, só, kakukkfű jön hozzá. Kihűteni. Gombócokat kell formázni a krumpliból, ebbe kis mélyedést csinálunk, és ebbe töltjük a darált húst, majd zsemlemorzsába forgatjuk, szétlapítjuk, forró olajban kisütjük.
Nagyon finom laktató étel.
Egyébként litván recept.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné 2., 2018. szept. 23. 12:36
A hússal töltött párnácskák elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.