nekem is ilyen van,a régi nyomatómat ami egy alap jobban szerettem,sajna végleg elromlott.
Tísztítsd meg,van patron tísztító funkció.Nekem is ilyen gépem van,bár nekem van olyan ipari alkoholom,amivel kézzel tísztítom,és utánna meg csinálom az illesztést.
Nahh amint tudom megpróbálom köszike a segítséget, ha nem sikerül akkor elvisszük szerelőhöz.:( de az az érzésem hogy nem fog sikerülni hisz már a második oldalnál azt csinálja:(
Szerintem menni fog, én van hogy több alkalommal megrázom, és utánna tudom használni, csak ne egyszerre nyomtasd ki a 200 oldalt, hanem pl. 50-esével! ÉS 50 lap után rázd meg. De 200 oldal necces lesz, de 1 próbát megér.
Szia. abban nyilvánul meg hogy 1-2 oldalt kinyomtat szépen a következőnél meg már csak egy két mondat van a lapon a többi egyre halványodik utánni a lap végére el is tünnek a betűk valamikor:( pedig teljesen televan a patron az tuti mert megnézettük a patront.
kellene egy kis segítség! Sajna nem tudjuk mi lehet a nyomtató baja. a patron televan tintával.Ha elkezdek vele nyomtatni 1-2 oldalt tud csak kinyomtatni utánna nem, olyat csinál mintha kifogyott volna a tinta.Mi lehet a baja???
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.