Hosszas szemkontaktus (beszélgetés)
Nem kell félned, én vigyázok rád.
Még álmaid is örzöm, h.megvédjem a jókislányságod is..:-))
Ne is... Nem akarok az egész faluval aludni..:-)
Én most inkognitóba vonultam, mert jó kislány vagyok. Csak semmi hosszas szemkontaktus, még a gép elõtt is napszemüvegben ülök. Biztos ami biztos alapon.
Psszt! Ne tuggyjáaz egész falu!! ;DD
Akkor maradsz a farkas. Kizárásos alapon. :))) Hobót bírod? Mert akkor meghallgathatjuk a Mesél az erdõt. De elkanyarodtunk a topik címtõl, ne offoljunk. Tehât hosszas szemkontaktus.... van ám ilyen szem erõsítõ alternatív gyógy hókuszpók... Vagy, hipnotizõr!
Piroska semmiképp mert az a második szomszédasszony.
A látható jegyem is mást bizonyit :-)
Persze, ha elmúlok 100 ez valószínü változni fog. De még nem "biztos "biztosíthatlak.:))
Na most ezt dötsedellégyszi, mert táplálkozástanilag ami a fogazatod illeti nem mindegy ám. Te lehet.... mintha.. nemte vagy a Piroska???
Mert hófehérke én vagyok.vagy a farkas?
Az nem lehet.hisz neki az egész kell.nemcsak a törzse ..
Méér pont Rozi? Én inkább leszek Aranyhaj! Mert kicsi az alvásigényem.
Na, az akkor már tuti Biztos. Mert a Biztos az a biztos. Ugyebár.. :)
Talán algebra.maximum gebra lehet még. Hisz oly fiatal.:)
Látod?
ha te lennél a Csipkerózsika...
Na, akkor milyen rangban is?? :)
Ne butáskodj...ott a lé meg a nyeg :)
Hát az attól függ, mert ugye kinek mi a hosszú. És lehet nem is oda nézne amúgy, csak kancsal.... vagy rövidlátó... mert sohase lehesen tudni ezeknél a pasiknál... :0))
Persze! Röntgen szeme van és ha a csjnak is az van, akkor meg fogja tudni hogy milyen színű a bugyingo.. :) De ez miért fontos, azt már nem tudom..
És azt a szemein át tudja megnézni?
Fogorvost még megérteném :)
A hosszas szemkontaktus a pasi részéről azt jelenti hogy gátlásos,félénk,gyáva, nem mer odamenni a csajhoz és megmondani hogy tetszik neki,helyette csak bámul ,és ábrándozik hogy vajon milyen színü bugyi lehet ezen a csajon??? Természetesen a pasinak kellene kezdeményezni,nemcsak nézni kell a nőt!!!
Ja, a hosszú szemezés, általában feleltetéssel végződött. :)
Jelenthet akár haragot is. Gondolj csak a kémiatanárodra anno!
vagy: állj már ki a képből, eltakarod azt a jó csajt :-D
vagy: de hasonlít a volt csajomra. :D
További ajánlott fórumok: