Hol találhatnék jó orvost a pajzsmirigy műtétemhez? (tudásbázis)
Bocsánat!
Úgy emlékeztem, hogy a műtét is magánba ment.
Akkor vajon ki mondhatta annak idején, hogy száz valahány ezer volt a műtét ára magánba?
Régen volt már...
Ezek szerint mindenhol maskepp mukodik...
Akkor esetleg a kerdezonk is kerhetne javaslatot az orvosatol.
Szia,
Bar nekem van sajat tapasztalatom, de nem vagyok az altalad emlitett kornyekre valo es a mutetem sem ott volt.
Viszont hogy merult fel a mutet lehetosege es orvos nem? Nalam ugy zajlott, hogy diagnosztizaltak a problemat, majd beutaltak a korhazba, kaptam idopontot es egy sebesz pedig elvegezte a mutetet.
Ugy ertem, nem nekem kellett orvos utan menni. Vagy te mindenkepp magan uton szeretned intezni?
Szerintem inkább itt kérdezz:
Tudásbázis - Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
Engem Pesten az István kórházba műtöttek, de már 7 éve és már akkor kiment a dokim külföldre.
Nekem az endokrinológus ajánlott dokit.
Neked nem ajánlottak senkit?
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Fogyókúra pajzsmirigy-alulműködéssel
- PCO, IR, pajzsmirigy működési zavarok - győzzük le az akadályokat!
- Szerintetek pajzsmirigy alulműködésre jó a jódtabletta?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Négy éve végeztem el a főiskolát, azóta keresek tanítói munkát. Miféle pluszt kellene még nyújtanom, amivel találhatnék is?