Hol lehet kapni olyan matricát az autó hátsó szélvédőjére hogy pl:"Anna és Petra az autóban"? (tudásbázis)
Nincs is ezzel semmi gond. Ha neki tetszik úgyis odaragasztja.
Ja, hogy én mint volt oktató és hivatásos sofőr megemlítem a biztonsági szempontokat az ne befolyásoljon senkit.
Végül is nem az én gyerekem...
Ez olyan jellemző.
Csak megkérdezte,h hol lehet venni.Senki véleményét nem kérte...Neki tetszik és kész.Szerintem el lehet fogadni akkor is,ha más a véleménye valakinek.:-/
:)
Sajnos akkor is az a véleményem aki hülye, annak lehet, jelet, szöveget írni. Nem fogja érdekelni, és érzékelni sem, ha 160-al, vagy akár csak 60-al nem tartja a követési távolságot. Tapasztalat :S
2 szemet raknék. A felirat : Ha eltudod olvasni, túl közel jöttél.
Az is tetszik " Vigyázz ránk ". a rajz /képre nem emlékszem.
A gyerekem nevét nem írnám ki. Ízlés dolga..
Fóliázó, legyártja biztos, igény szerint. Egyébként szerintem elég, a gyermek utazik a kocsiban, vagy gyermek a kocsiban, esetleg csak a jel.
Aki szemből jön nem látja úgysem, aki meg állat az utakon, azt sem fogja érdekelni, szerintem mi van kirakva.
A gyerekeim nevét sosem tenném ki sehova.
Ha szereted a gyerekeidet, akkor nem raksz az autóra mindenféle hülyeséget.
Gondolom, Te nem vezetsz. Ha a mögötted lévő telefonál, sminkel, elbambul vagy a gyerekeid fotóit nézegeti és figyelmetlenségében beléd szalad hátulról, akkor legalább tudja, kit veszélyeztet.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet falmatricát venni?
- Hol lehet szerezni a kocsira vigyázz rám matricát?
- Ferdén felrakott falmatricát el lehet távolítani úgy, hogy ne sérüljön a fal?
- Vasalhatós matricát lehet polárra vasalni? Ti mire vasaltátok?
- Hol lehet kapni kádba csúszásgátló matricát?
- Hol lehet hungarycard szelvényfüzettel autópálya matricát venni kedvezményesen?