Hogyan mondjam el viccesen a csaladomnak, hogy babat varok? (beszélgetés)
Sziasztok! Igertem, hogy beszamolok. Sajnos nem egeszen ugy sikerült, ahogy terveztük, mert annyira rosszul vagyok mostanaban, hogy bizonytalanna valt, haza tudok-e utazni, es ennek el kellett mondanom az okat... Tegnap voltunk dokinal, es a parom csinalt videot az uh vizsglatrol. Ugyhogy az lett a meglepi, hogy elküldtem nekik a felvetelt. Elötte beprobalkoztam a megdöbbentö hirrel, miszerint nem reg tudtuk meg, hogy a paromnak van egy gyereke, de ezt nem vette be senki... Tul jol ismerik... :)
Ez volt a video, amit elküldtem nekik:
csak ne úgy ,mint én :)
5. héten bennfogtak a kórházba :D így mindenki tudja már az örömhírt... pedig senkinek sem mondtam :)))
de cuki egy pocaksimis kép a facen is... vagy egy gólya :)
:-))))))))))
Ez jó, vicc is van rá.
Amikor Pistike írja az anyukájának, hogy azért fekete a fia, mert szegény Anita nem tud szoptatni, és a szoptatós dada meg fekete :D
Van itt pár jó ötlet :)
Majd írd meg, hogyan sikerült.
Na bazd, tényleg nulla. :DD
Jobb, ha megyek aludni.
Teljesen komoly arccal add elő a szüleidnek, hogy most derült ki, hogy a férjednek van egy gyereke.
Elsőre biztos nem arra fognak gondolni, hogy Te vagy terhes, a reakciókat nagyon muris látni :)))
Én másodjára így csináltam :DDDDDDDDDD
oké:D
akkor csinálj egy bulit annak örömére hogy te hazatudtál jönni, és titokban sütess egy pólyásbaba alakú tortát, és tüzijátékkal meg egy nullával vidd be a vacsi után, vagy egy embert avass be és videozza le
További ajánlott fórumok:
- Magyar szavak magyar értelmezése viccesen
- Hogyan mondjam el viccesen, frappánsan, kedvesen, hogy tetszik nekem?
- A Phcsoda nekem és a családomnak semmi változást nem hozott.
- Hogyan reagálhatnék arra, hogy a családomnak folyton be kellene számolják, hogy mikor, hova megyek, kivel?
- Mit javasoltok, milyen ajándékot vigyek a fogadó családomnak?
- Hogyan mondjam el a legjobb barátnőmnek, hogy újra babát várok?