Hogyan lehet kidobatni egy lakótársat? (beszélgetős fórum)
hát legegyszerűbb, hogy beszéltek a bérbeadóval...
ha nincs más bontsátok ti a kedveseddel a szerződést és menjetek el másik lakásba kettesben :)
Szia! Köszi, hogy itt vagy. Tegnap ilyenkor már nem voltam, de olvass vissza mindent és ha van más ötleted szívesen várom!
én késve értem ide de kíváncsi lennék a fejleményekre...
Köszönöm meg teszem! Tényleg köszi mindenkinek a segítséget!
Mielőbb szabaduljatok meg tőle, ha a főbérlő normális akkor meg fogja érteni és kihajítja a francba!
Már írom is. Csak tűnjön el innen! Mindjárt jönnek hozzá a hülye haverjai, akik középkorúak és semmire kellők. A párom dolgozik és be kell zárnom a szobám ajtaját, mert részegen ki be mászkálnak a lakásban és nem vagyok biztos abba, hogy nem jönnének be.
A tulajdonos, amikor kézhez kapja az első büntetést, már izzítja is a tollát a felmondás írásához.Felmondhatja a bérleti szerződést már előbb is, ha a lakótársad zavaróan hangos.
A tulajnak írj levelet.
Akkor felhívom holnap a tulajt! Remélem megszünteti a szerződését. Anyukám azt mondta, hogy fejön apukámmal és költözésre bírják fél nap alatt.
Tulajdonosnak kell szólni! Neki joga van a szerződést megszüntetni.
Arra allergiás, hogy ha nem mossuk el a edényeinek a tetejét és ha nem pakolunk el a szárítóból. Mellesleg a lakásba csak az edényeket hozta, minden mást berendezést mi.
Én nem süllyednék az ő szintjére!
Vidd a párodat is, biztos meg tudod vele beszélni!
Egy undorító hályas disznó és a szülei fizetik helyette az albérletet. De ezek jó ötletek! :D Megcsinálom. Jövő hónapba veszek egy hifit beállítom a falához és elmegyek suliba és menni fog a lagzi lajcsi! :D
Leszögezed szépen határozottan, hogy te márpedig nem fogsz kifizetni semmit ami nem a te hibádból származik és kész! És pont! Nincs vita!
Bakker!!! De hülye vagyok! Na az egyetemista túl képzettségem. Erre nem is gondoltam. :D
KIlincseket zsíros kézzel fogdosni. Ha közös a WC, nem lehúzni. Lagzi Lajcsit hallgatni.A zuhanyt olajjal bekenni. Stb.
Nem allergiás semmire?
Hát már keresek másikat, csak annyira nem akarom itt hagyni a párom,mert az ő nevén van a szerződés. De úgy néz ki, akkor én költözök.
Hát akkor meg? Nem a te lakásod. :)))
Én is így gondoltam a dolgokat. De kiderült, hogy lakásra írják ki a bűntetést és nem lakóra.
Hát akkor itt vagy a főbérlő dobja ki, vagy te mész el másik albiba.
Fizesse ki az, aki a zajt csapta basszus, neked egy fityinget sem kell adnod más hülyesége miatt!
Már beszéltem vele. Megkértem szépen, hogy türtöztesse magát. És ma mikor meglátta, hogy kint vagyok az irodába rám nyitotta a szobáját és begyújtotta az illó olaj párolót és mosolyogva kiment kaját főzni. 34 éves és nem ért a szép szóból.
Mindenképpen szólnod kell neki, hogy zavar a viselkedése, a többit a főbérlőnek kell megoldani.
és mi lenne ha előtte beszénél vele h változtasson...???
Már majdnem feljelentettek minket a zaj miatt! És az a baj, hogy csendháborítás már nincs, hanem pénzbüntetés! Az meg nem kevés!
Még akkor is ha szerződés köti a lakáshoz!
Két lábbal ráállsz a földre.
Megfogod és s...ggbe rúgod.
Viccen és rosszindulat nélkül.
Röviden...
3-n lakunk egy albérletbe és van plussz egy iroda, amit mi kezelünk. 3 albérleti szerződés van egy az irodára, egy a páromra és egy a lakótársunkra. 1 évre szól a szerződés, de az a baj, hogy ő egyedül 8köbméter vizet használ el egy hónap alatt és illo ólajokat párologtat és fürdi benne, csak ezzel az a baj, hogy én pedig fejgörcsöt kapok tőle. Bulizik folyamatosa és nem tudok tanulni, mert én egyetemista vagyok! Sőt 3 hete 4 órákat alszok.
Hogy lehet kirugatni őt?
További ajánlott fórumok: