Hogyan lehet eltüntetni a zsíroldó szagát a sütőből? (tudásbázis)
Figyelj, nyáron vízbegrízt főztem az albérletemben - nem hiszem, hogy újdonság a nélkülözés fogalma.
A libamáj, a bélszín és a pisztráng pedig környezetkímélő - a Greenpeace legalábbis még nem emelt szót e jószágok testrészeivel kapcsolatban.
Amúgy két szelet bélszín, vagy egy pisztráng cca. ugyanannyit kóstál mint egy palack hideg zsíroldó.
Pedig nem is zsírosak:)
Azt hiszem, nem a szegény emberekhez tartozol.
Libamáj, bélszín, pisztráng, ezek mind elérhetetlenek a szegényebb embereknek, akik sajnos egyre többen vannak. Már lehet mondani, hogy a "középosztály" sem engedhetné meg magának ezeket az étkeket.
Mégiscsak maradok az én verziómnál, olcsóbb sokkal, nem utolsó sorban pedig tényleg környezetkímélő és hatékony, egészségre nem ártalmas, akár csukott ablaknál is használható. Megjegyzem, én mostanában azt teszem, hogy akármit sütök a sütőben, utána, ha már csak meleg és nem forró a sütő, kitisztítom, ha nem nagyon gázos, elég a szódabikarbónás meleg vizes áttörlés, aztán a tiszta vizes áttörlés, nyitva hagyom az ajtót, amíg meg nem szárad. Ha nagyon kifröcsögött a zsír, mikor húst sütök, akkor a szódabikarbónás után jöhet a narancsolajos áttörlés, hagyom, had hasson, majd a tiszta vizes áttörlés.
Nem tart a munka kb. 5 percnél tovább, végül is, ha főzünk, akkor is letisztítjuk a tűzhelyet, én mosogatás után szoktam. Ennyi..
Viccelni? Én? Hidd el veri a WeelDone-t!
Amúgy ezt lehet csinálni bélszínnel és pisztránggal is:)
Na, ez durva!
A libamáj nagyon finom és drága étek,ennél jóval olcsóbb, egészségre és környezetünkre sem káros termékek vannak. A libamájjal pedig megtömhetjük nyugodtan a hasunkat - már akinek telik rá, tudjuk hogy egészségünkre válik, királyi eledel....
Sok nagyon szegény ember van, akik még a disznózsírt is alig tudják megvenni, vagy lehet, hogy csak hülyéskedsz?, az még elmenne...
Köszi a részletes leírást. :)
Egyik nap ismét rászánom magam, és kipróbálom.
Igen, borzalmas szaga van, napokig éreztem magamon, és nyeltem be belőle.
Legyen még jó meleg a sütő, mikor szódabikarbónát vízzel keverj össze, hogy pasztaszerű állagot kapj. Kend szét a sütő belsején, majd száradás után dörzsöld le. Végül nedves ronggyal töröld át.
Ezt követően narancsolajos tisztítóval fújd vagy kend be. Az illata annyira finom, hogy a szomszédok azt hiszik: narancstortát sütsz odabent. Vársz 15-20 percet, aztán tiszta vizes szivaccsal vagy ronggyal áttörlöd, ragyogni, fog, mint új korában.
A zsíroldóktól én régebben szó szerint rosszul voltam, aztán elképzeltem, hogy milyen kárt tehet a szervezetemben, tüdőmben. Hiába a nyitott ablak, az agresszív maró szag nem akart elmúlni, úgyhogy ki is dobtam a kukába, bár azóta már ezt is megbántam, mert a környezetünkre nagyon káros anyagot tartalmaz, és nem örülök, hogy mérgeztem a környezetem ezzel a "szeméttel".
Majd kiderül. :)
Semmi humorom zsíroldóízű sülthúst enni. :S
Múlt héten, zsíroldóval pucoltam a sütő belsejét.
Van bukéja a szernek, nem veszi át a kaja, ha sütök benne? Hogyan lehet eltüntetni a zsíroldó szagát belőle? hmm?
További ajánlott fórumok:
- Az új cipő szagát mivel lehet eltüntetni?
- Hagymát ettem reggelire, hogyan tudom a számból eltüntetni a szagát?
- Mivel lehet eltűntetni az újonnan vásárolt farmer kellemetlen szagát?
- Cipőről a kutyaürülék szagát hogyan lehet eltüntetni?
- Hogyan lehet eltüntetni a zsíroldó szagát? Káros?
- Régi sütőből az avas zsír szagot mivel lehet eltüntetni?