Hogyan lehet egyszerűen laza kontyot csinálni?Például ilyet: (beszélgetős fórum)
5. sunshine24
2011. júl. 22. 17:18
Nekem ilyenem van, tök egyszerűen lehet vele kontyokat csinálni.
4. Vigyorex6 (válaszként erre: 1. - Dodóka4)
2011. júl. 22. 10:47
Felállsz, lehajtod a fejed és a tenyereid közt elkezded dörzsölni a hajad. Egyszerűbb, mint tupírozni és kócos hatása lesz. Aztán hátradobod, picit tarkó felett összefogod- Az egyik kezeddel tartod az copfot, a másikkal elrendezgeted elől. A legjobb rá a tupírfésű (más néven stilfésű; tű a vége). Aztán tarkó felett tekersz rajta, felteszed a fejedre, a végét visszaforgatod és eltűzöd. Ha nem elég kócos, akkor a fésű tű végével tudsz még kihúzogatni.
3. 5f0c73e70f
2011. júl. 22. 10:45
Szerintem a lánynak ugye eleve hullámos a haja. Szóval egyszerűen csak feltekerte valamivel rögzítette. Én legalábbis úgy szoktam. Jól megtekerem és rá a gumi. És akkor igen valahogy majd fog állni. :)
2. d8e82b94f7 (válaszként erre: 1. - Dodóka4)
2011. júl. 22. 10:39
szia.fodrász tanuló vagyok de a konyt sosem lesz olyan senkinél mint amilyen a képen van.legalább is az én fodrászi körömben mindenki csak feltűzködi aztán majd lesz belőle valami :)
1. Dodóka4
2011. júl. 22. 10:32
Légyszi valaki segítsen, mert már mindenol körülnéztem és nem tudom, hogy lehet ilyet csinálni egyszerűen .
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- Mit csináljak, ha tesiórán egyszerűen nem merek megcsinálni valamit?
- Ősztől ki volt kapcsolva a klíma a szobában, most be szeretném kapcsolni.Kell vala valamit csinálni, vagy csak egyszerűen kapcsoljam be?