Hogyan kell megbocsátani? (beszélgetős fórum)
Csailakozom hozzád. Magamnak talán meg bocsáttok
Na nem ma majd talán holnap.
A tudatalatti átkapcsoló "hivatalos", a megbocsátásra vonatkozó része:
"Megbocsátok magamnak és mindenki másnak mindenért, így nekem is megbocsáttatik.
Elengedem egész korlátozó múltamat, az Úr végtelen kegyelmébe ajánlom azt.
Elengedem a bűntudatot, a haragot, a sérelmeket, csak harmónia és szeretet uralkodik bennem.
Nincs bennem semmi szellemi gát, mely bármi jót is visszatartana tőlem."
Teljes megerősítés:
"MEGBOCSÁTOM MAGAMNAK A MÚLTAM ÖSSZES TÉVEDÉSÉT ÉS BŰNÉT!"
(Forrás: Kineziológia)
Én meg nagyon köszönöm, hogy ilyen csodás egyszerűséggel, összeszedettséggel, nagyszerűen írtad le.
Mindig tetszettek a hsz-eid, főleg a megfogalmazás miatt.
A megbocsátás önmagunk legyőzése a bosszúállás, a harag indulatainak tekintetében.
A megbocsátás az egyik legnagyobb lelki tréning, így a legjelentősebb lélek-erősítő.
Hogy hogyan kell...?
Négy utat gondolj át!
- a harag, a bosszúvágy nekem árt, nem annak, akinek megbocsáthatnék
- a harag, a bosszúvágy nem változtat a megtörténteken
- a harag, a bosszúvágy elválaszt minket és az elválasztottság érzése az egyik legrosszabb érzés
- a harag, a bosszúvágy olyan tüske a lelkünkben, amit egy laza megbocsátással kivehetünk és nem gennyed évekig, évtizedekig
A megbocsátás minden esetben felszabadító/megszabadító cselekedet, kár kihagyni!
Hogy hogyan kell...?
Erre ember nem tud választ adni, mert ez egy belénk kódolt isteni képesség. Vagy tudunk élni vele, vagy nem.
Köszönöm, ha elolvastátok.
"Minyima", ne keressük rá az okot, lehetőséget...
már sokat teszünk magunkért... mindenkiért. :DDD
Te ne bosszankodjál.
Neked nyugalmat kell magadra erőltetned.
Ha tetszik, ha nem.
A harag = felbosszant, idegessé tesz, bosszankodom rajta?
Vagy ezek nem egyet jelentenek???
Mindig elég az amit éppen képesek vagyunk megtenni. Csak az elme spanolja túl a dolgokat.
Hinni jó, hogy "akinek van füle hallja, akinek van szeme látja"... ez pedig doszta.
huhh, olvasom a fórumot és tanulok tőletek!
Zsóka54, ez nagyon tetszett! Lhara, te nem most indultál el az ezoterikus úton!
júliusi, én csak annyit tennék hozzá ezekhez, hogy amikor én hasonló helyzetben voltam, arra gondoltam, hogy az a nő csak a legjobbat akarta magának. Sem téged, sem a párod nem akarta bántani, csak élni akarta az életét és akkor ezt látta a legjobbnak. Ne időzz rajta, hogy miért és hogyan cselekedett, mert az ego akkor jön igazán elő és felborítja a már szépen rendben tartott lelkedet. (egész mozit képes az ember elképzelni, ami lehet, nem is úgy történt). Volt, elmúlt. Az már az ő lelke, hogy miért tette. Ne képzeld halottnak, kívánj neki is minden jót.
Persze ehhez az is kell, hogy tényleg minden lezárt legyen az illetővel. Már nem bukkan fel az életetekben?
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok?
- Házasság, hűtlenség, megbocsátás
- Hűtlenség megbocsátása után mi történt veletek?
- Mi volt eddig a legdurvább, legnehezebben megbocsátható mondata/tette a (volt) párodnak?
- Féltékenység megbocsátható?
- Lehet-e a hűtlenséget valóban megbocsátani?