Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is anno ezzel a diétával fogytam le..Most találtam egy jó oldalt és eszembe jutottatok.Akinek szüksége lenne rá,írjon mert ide nem tehetem ki.Receptek kiszámolt kcal-al..
Halihó
hétvégén leszedjük a karifát, és a helyére (fele helyére:) jön be az eliptikus trénerem:)))))))))))))
nincs mindig időm az 1 órás tornára, ugyhogy tök jó lesz kiegészitésnként....
Én is utálok futni:)
Még mikor sportoltam akkor jártam futni, mármint versenyekre, de csak rövidtáv: 1-2-5 km volt max.
De igy eljárni nem igazán lenne kedvem, de itthon elfutkosnék rajta :)
Van egy szobabringám, csak megkéne javitani, van valami baja, meg van elipszis trénerem, szegény kint vacoskodik a teraszon:) nincs hely itt bent már:) nyár lenne jobb lenne:)))))))
Hát igen, amikor még kisebbek voltak a fiúk, ezért nem tudtam magammal foglalkozni!
Írd be a googleba elég sok félét kidobott nekem is.
A futást mindig utáltam, valahogy nem az én sportom.Inkább csináltam a felüléseket itthon.
Hát ha itt lenne 10 m-re a háztól az is messze lenne:( nem nagyon tudok eljárni itthonról, kicsi fiammal vagyok itthon, a nagylányom meg délbe jön haza suliból....
ezért tornázok itthon...
venni nem lehet? :)
futópadon gondolkodok....hogy vennem kéne
Várjuk:)
Tornával te, hogy állsz.Mennyit, mikor, milyen torna???
És a folyadékkal?
Én azzal nagyon hadi lábon állok, éppcsak lemegy a liter zöld tea, az se mindig, de nagyon ritka, hogy eljutok a másfél liter folyadékig.
Nyáron 3-4 liter is megy!!!
Köszi!
Friss képet nehezen tudok összehozni, mert nincs digi gépem.A tesóm szokott csinálni, de majd lesznek karácsonyi képek, abból választok valami jobbat, és a naplómba teszem.Csak még 2 hét mire újra tesómmal találkozok.
Bejelöltelek, mert érdekes és érdekel:)
Szép teljesítmény, kb.3 hónap alatt 10 kg!
Gratulálok.
friss képecske???
Szia ircsi
Köszi a dicséretet:)
Mit is mondhatnék, 5. hónapja számolom a kalóriát és ch-t.Mellette torna, heti 3-4.Most mondjuk az ünnepek miatt kimaradt, de mától megint keményen, mára már túl is vagyok rajta:)
Megböngészem én is a naplód:)
Hú, Izabella!
Most olvasgattam a naplódat, nagyon ügyi vagy, és jól nézel ki!
Köszi, Andi!
Szia, Izabella!Mesélj magadról, mit csinálsz, hogy fogysz?És örülök, hogy jöttél!
Nagyon ügyes vagy! Gratulálok!
Hát én előttem még elég sok van! DE nincs de! :) Megcsinálom! :)
Sziasztok
Én is csatlakoznék hozzátok:)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk: