Hogy fog működni az antitesten alapuló védettséget igazoló papír megszerzése? (tudásbázis)
A virológus.
Szerinted a kormány és illetékesei mikor fogalmaztak egyértelmüen?
Miért is volt letiltva Jakab professzor a nyilatkozattol?
Miért is vannak az orvosok letiltva a nyilatkozatrol?
Egyszerű a kérdés: Hol és milyen esetben használhatom? Melyik országban ismerik el?
Ennek egyértelműen "üzleti szaga"van.
Aki átesett a fertőzésen azt csak 3 hónap után lehet oltani. Nem gondolom hogy bármit is ki lehet mutatni nálad egy tavalyi fertőzés után
Simán elkaphatod/továbbadhatod szerintem
Azért az email botrány után Cili néni igazi arca is előkerült.
Mondjuk nekem már tök mindegy lenne csak legyen világos mit és hogyan. Aztán csak meg kell próbálni. :)
Önmaga a kormány sem szakértő,nemhogy Szlávik
Felkapott virológus, de Cecillia és Gulyás mondja a frankót
Szerintem igen. Vagyis a családtagjaim ingyen megfogják kapni. Én pedig teperhetek a laborba a vizsgálatért. Hiszen nem mondja mennyi antitest kell Gyulás bá.
Remélem a rendelet világosan fogalmaz majd.
Én arra tippelnék a helyi NNK-nak kell majd küldeni az eredményt.
A kormányzati információ egy rakás izé
Fél mondatokat mondanak és a kérdésekre nem válaszolnak
Kopizok egy kommentböl ami esetleg ide vonatkozik
" Gulyás Gergely hozzátette: szintén védettséget igazoló okmányt kaphat az, aki a koronavírusból felgyógyultnak minősül.
Ebben az esetben az igazolvány érvényességének kezdete lehet a kórházból történő elbocsájtás napja, vagy a pozitív PCR-teszt utáni első negatív PCR-teszt időpontja, vagy az első pozitív PCR-tesztet követő tizedik nap - közölte.
Elmondta azt is: az okmányhoz jutás harmadik lehetősége - amely az előző kettővel szemben nem ingyenes, hanem költségtérítés ellenében vezető igénybe -, ha valaki hitelesített laborban végzett vérvizsgálat által igazolja az antitestek jelenlétét. Ebben az esetben az igazolvány érvényességi ideje a vizsgálattól számított 4 hónap."
Akkormost hámozd ki belőle mik a lehetőségek
Tavalyi PCR teszt megfelel-e a fenti feltételeknek
Ebből lett két negatívom. Egy hét különbséggel.
Ezen pedig kijött a 4-es érték, ahol 8-tól már koronavíruson átesettnek számítanék. Viszont amennyi idő eltelt a feltételezett fertőzöttségem óta a 4 nem is volt kevés a lentebb említett orvos szerint.
Azt hittem ez a fajta:
Majd addig osztja amíg neki nem marad,jóvan az úgy...
Itt meg nem is kell az orrba turkálni,ezt miért nem tudják a többi tesztponton?
8-tól volt pozitív. Ez a Medicover féle teszt. Viszont, ha azt nézzük, hogy majd egy éve voltam szarul és elvileg kopik az értéke, akkor reális lehet ez az érték.
Egyébként, amikor Debrecenben a klinikán voltam ellenőrzésen a professzor szerint áteshettem rajta ez alapján az eredmény után. Igaz nem vírus szakértő, de a celeb orvos Szlávik sem pedig osztja az észt. :)
Remélem a rendeletben benne lesz minden világosan, hogy milyen teszt és milyen eredmény mellett lehet beadni majd.
Kapsz oltást a régi variánsra,na és mi a helyzet az új mutációval,arra is jó lesz?
Meg a papír is?
És a 4-es tesztérték miből 4-es? 100-ból? 10-ből? 2-ből?
Pedig a kormány oldala is írja, hogy antitest teszttel is lehet igazolni, ha valaki teszem azt tünetmentes volt.
Viszont nem írja milyen érték számít elégnek. Vagy, hogy melyik laborvizsgálatot fogadja el a sok közül. Azt sem melyik szervezetnek kell az eredményt megküldeni. Én ha érdemi engedményt kap, aki rendelkezik a papírral megfogom próbálni. Veszteni valóm nincs.
Csak az a baj egyik nap ezt mondja a kormány a másik nap meg azt. Azt pedig, hogy ki a jó istennél lehet majd kártyát igényelni nem írják ki sehova.
Illetve ilyen igazolást kiadnak.
Azt még eltudom képzelni, hogy oltást követően mondjuk 1 évig felszállhatunk a repülőre vagy elmehetünk a wellnessbe.
Lehet kevés a 4, de ahhoz valószínű elég volt, hogy ne kapjam el azóta, hogy egy két hónap híján egy éve szarul voltam hetekig. Akkor még nem teszteltek az elején engem.
Azóta volt a családban és a környezetemben is fertőzött és kutya bajom. Karanténban egyszer voltam, de akkor sem voltam beteg és pozitív sem.
Szóval, ha csak arra menne ki az igazolás, hogy az derüljön ki voltam-e fertőzött, akkor az jó lenne. Azt a 15 ezer forintot simán megérné.
További ajánlott fórumok:
- Mit vennél a gyermekednek diplomája megszerzésekor ajándékba?
- Ti éreztétek-e már hátránynak egy állás megszerzésénél, hogy nők vagytok?
- Mennyibe kerül ma egy jogosítvány megszerzése?Mindennel együtt orvosi és stb.?
- Terhesség alatt jogsi megszerzése...
- Jogosítvány megszerzésével kapcsolatos kérdések
- Mikor kapom meg a védettségi igazolványt?