Hisztrionikus személyiségzavar (beszélgetés)
Köszönöm, igyekezni fogok/ fogunk :).
Vigyázz magadra és sok sikert nektek!
Igen. Járok pszichológushoz és pszichiáterhez is.
Kétszer volt ilyen rohamom. És mindkétszer majdnem szakítottunk. Szóval nagyon rosszul viselte a párom.
A 7 hónap alatt hányszor volt ilyen rohamod"? Hogy reagálta le a párod ha volt?
De tudott a betegségemről, de mivel nem látta semmi jelét jó pár hónapig, ezért nem tulajdonított neki nagyobb jelentőséget.
A hisztiroham már a végső stádium, mikor nem tetszik valami.
Pedig jobban jársz, ha tud róla. Őszinteség fontos lenne egy kapcsolatban. Már lehet, hogy most is morogni fog, hogy ilyen későn szólsz
Szóval ő nem is tudja, hogy van egy ilyen diagnózisod?????
Ha el tudtad titkolni, akkor olyan nagy baj nem lehet!
Érzed, mikor jön a hisztiroham? Erre kéne valami módszert kitalálni a pszichiátereddel!
Az ölelést meg nem biztos, hogy egy roham közepén szívesen veszd, de javasolhatod a párodnak, próbálja meg.
Jó lenne, de félek, hogy megváltozik rólam a véleménye.
Nyomtass ki egy ismertetőt erről az állapotról és nyomd a kezébe.
Bocsánat, de nem szeretnék ismerkedni.
Hát előbb utóbb csak utánaolvas.
Adatlapodon nem találtam rólad sok információt.Mit tudhatok rólad?
Mert,azért még is csak más mint egy egyszerű kis megfázás.
Ha nem olvas utána,akkor sehogy nem tud segíteni.
Kicsit azért félek, ha utánanéz, teljesen máshogy fog rám nézni. Mert már nem olyan szörnyű a helyzet nálam, ahogy le van sok helyen írva. Nem jobb inkább megtapasztalni és aztán segíteni a másiknak?
Ja,én elhiszem,de hosszú távon ezeket a hisztiket nem fogja tudni elviselni,pláne úgy,hogy aludnia kell egyet,mielőtt megbeszélitek..és az,hogy nem partner a gyógyulásodban(Bocsánat,én így látom,mert kb,nem tart olyan sokáig utána nézni,pl.a neten)
Küldtem neked jelet nézd meg:)
Tegnap én is azon voltam, hogy szakítsunk, mégsem tettem meg. Nagyon szeretem a páromat és tudom, hogy ő is szeret engem.
Naná,hogy elmaradt,hiszen másokat hesszel a neten,és nem azzal foglalkozik,hogy te minél hamarabb ki gyere ebből a betegségből!
Szerintem egyedül kellene új életet kezdeni,és ha meggyógyultál,akkor partnert keresni!
Mert betegség ide vagy oda,tolerancia,a hisztis nőket,nagyon nehéz elviselni egy hapsinak!
Az ölelés sokszor segít az embernek, de ilyen dolognál azért szerintem több kell.
Már többször volt szó, hogy utánanéz a betegségemnek, csak valahogy mindig elmaradt. Kérdezte tegnap hogyan tud segíteni, de akkor még nem tudtam a választ. Azt hiszem az ölelés lesz a megoldás.
Ha a párod szeret, akkor elfogad így, utánanéz a betegségednek, ha eddig még nem tette volna meg, bár nem tudom mióta vagytok együtt és bár lehet, hogy megsértődik, tudnia kellene kezelni a dolgot, hogy te ezt nem direkt csinálod és igenis át kellene ölelnie.
Igen, én is így gondolom. De abban szeretnék tanácsot kérni, hogy a páromnak mit tanácsoljak mit tegyek a hisztirohamaim alatt. Ha elfordult tőlem és nem szólt hozzám az volt a legrosszabb. Talán át kellene ölelnie? MEgtudja tenni egy sértett férfi?
akkor ez már nagy előrelépés..
További ajánlott fórumok: