Hipnózis vagy pszichológus? (tudásbázis)
Az eredeti kérdésnek nincs túl sok értelme. A hipnoterápia egy lehet a pszichoterapeuta eszköztárából, legyen pszichológus vagy pszichiáter az illető. Azt, hogy érdemes-e pszichoterápiát alkalmazni, és ha igen, milyen formában, egy előzetes interjú alapján tudja eldönteni a pszichoterapeuta, az alkalmazás minden esetben közös döntés a pácienssel. Vannak szakemberek, akik többször alkalmaznak hipnózist, bizonyos problémák és személyek esetén nagyon hatékony lehet.
Egyre nagyon kell vigyázni: sajnos rengeteg a kókler, a szemfényvesztő ezen a "piacon", csakis megbízható, pszichoterapeuta végzettségű orvoshoz vagy pszichológushoz fordulj!
IGEN!
cSAK FÉLEK TŐLE.NEM TUDOM,HOGY BIZTOS-E AZ EREDMÉNY.
AHOGY A MONDÁS IS VAN:MESSZIRŐL JÖTT EMBER AZT MOND AMIT AKAR.
Szia! Sokat foglalkoztatott a téma engem is egy időben. Egyszerüen nem tudom elképzelni, hogy én hipnózisba kerüljek, pedig nyilván ez nem így van.
Volt egy szomorú korszaka az életemben, amit akkor a körülmények miatt nem tudtam feldolgozni. Egy pszichológus ismerősöm szerint egy hipnózis felszínre hozhatná a dolgokat és akkor talán végleg le tudnám zárni. Te szeretnéd kipróbálni?
mIBEN SEGÍTHET A HIPNÓZIS.FELSZAKITJA A RÉGI SEBEKET,VAGY MEGOLDÁST KÍNÁL A GONDJAINKRA?
EGY ISMERŐSÖMET HIPNOTIZÁLTÁK,AHOL MÉG AZT IS MEGMONDTÁK NEKI,HOGY MI TÖRTÉNT VELE AZ ANYAMÉHBEN.FÉLELMETES.ÉRDEMES ELMENNI,SEGITHET?
További ajánlott fórumok:
- Aki járt vagy jár pszichológushoz.(kérdeznék)
- Ha pszichológus akkor a magán vagy az állami jobb?
- Pszichiáter vagy pszichológus..
- Egyetértesz, hogy minden embernek javallott lenne terápiára, vagy pszichológushoz járni? Mit ajánlotok nekem?
- Tudtok ajánlani jó pszichiátert vagy pszichológust, aki hipnózissal is foglalkozik?
- Tudnátok ajánlani jó pszichológust vagy pszichiátert, aki hipnózis terápiával is foglalkozik?