Hétvégi menü (beszélgetős fórum)
Füstölt, sajtkrém leves /kb. 100-ad x, a férjem kedvence, nekem már heroltom van tőle/
Tejszínes, gombás csirkecomb, párolt rizzsel,/ ezt nem kell sütőben készíteni, mert megpukkadnék a melegtől/
Csokifagyi
Régi fórum, de azért leírom :) A gyerekek a nagyszülőknél töltik a hétvégét, így ma felnőtt-vendégség lesz nálunk.
Májas-gombás töltelékkel töltött csirkecomb, petrezselymes újkrumpli, uborkasaláta lesz a menü, az ünnepelt kérésére, valamint citromtorta.
megpucolt krumplit az uborka reszelőn kell legyalulni, hogy vékony legyen.
Aztán vajazott tepsi, egy sor krumpli finoman szórva sóval, fehér borssal, szerecsendióval.
És így tovább, amíg a krumpli elfogy.
Mennyiségtől függően le kell önteni 3-4 dl tejszínnel, 5 dkg vajat a tetejére darabolni, lefóliázni, és megsütni.
Isteni köret, és nagyon egyszerű.
Szerintem...
Hát ez valahol eltűnt
na mégegyszer...
Zöldségleves húsgombóccal
Töltött hagyma krumplipürével, uborkasalátával
Tiramisu
gulyás leves
sült husi (tejszínes vagy mézes-mustáros, stb..) vegyes körettel vagy franciasalátával
keksztekercs.. könnyen elkészíthető, és nagyon fincsi.. :o))
Mondjuk, leírom az én hétvégi menümet.
Hátha segít.
szilvaleves
tejszínben sült krumpli
sült húsok
saláta: tabáni, francia
A hétvégére vendégeket várunk.
Sajnos nem vagyok egy konyhatündér, nem igazán szeretek a konyhában tüsténkedni. De valami jó kis menüvel szeretnék kedveskedni.
Gyors és finom legalább 3 fogásos kajára gondolok.
Van valami ötletetek???
Nem válogatósak a vendégeink.
Mindenevők. :-))
Holnap húsleves lesz,-Magyarosan pácolt karaj,fokhagymás,szalonnás köntösben,mustárral kenve.Rántott csirkemell-rizibizi.
Meggyes pite.
Hagymakrém leves
Tavaszi töltöttkáposzta kaprosan,egresel
meggytorta máskép
Vasárnap: Halászlé, túrós pogácsa
bocs
Szombat: tojásos nokedli, kakaós süti, Anyutól húsleves, töltött káposzta savanyű bundában, füstölt hússal.
Vasárnap: almaleves, zöldséges csirkeszárny, párolt rizs.
Szombaton:Nem főzök!(nem leszek otthon)
Vasárnap:Húsleves,Fasírt,főtt krumpli,ubisalival!!:)
Magyaros zöldbableves, gombakrém leves Sertéssült megymártással. A másik szintén hasonló.
Üdv.Ágnes
Aham!
az fini!! :)
indiai!! :)
nahh most mennem kell mert vásárolni megyünk,,,
azt hiszem indiai lesz a hétvégén! :)
Köszi a tippet! ;)
Nahhhhhhhhhhhhhhh!!! :D
mi az hogy senkit se érdekelt!!??? :D
További ajánlott fórumok:
- Hova menjünk, kiránduljunk hétvégén? - Hétvégi programok, tippek
- Szerintetek felelőtlenség a pápa látogatásának idején, ha Ali Ağcának szeretnék öltözni a hétvégi MondoConra?
- Húsvét hétvégi utazást lemondjam?
- Tudtok valamit a 26 év alatti fiatalok hétvégi, vasúti utazási kedvezményéről?
- Érdemes kimenni a hétvégi Baba Mama Expo-ra? 2000 Ft/fő-ért is?
- Kis hétvégi ház gyors melegítésére, amíg a kályha nem fűti fel, mit használtok?