Hétfőn léböjtkúrába kezdek. Szeretne valaki csatlakozni? (beszélgetős fórum)
Akkor nézelődj a neten és válaszd ki a neked legmegfelelőbbet.
A Steinberger-féle léböjt kúrát csináltam,jó méregtelenítő volt, az íze is finom.
Sziasztok!
Úgy érzem elkezdem én is a lé böjtöt!
Kicsit izgulok mivel nekem nagyon jó evőkém van de igencsak felszaladt rám egy kevéske 1év alatt...tavaly voltam 54-56kg..most sajnos vagyok 67kg!Valaki ellátna pár ösztönző szóval és tippel?:)
Mennyit lehet leadni első alkalommal,egyáltalán le lehet?előre is köszönöm a választ!
Szép napot!
Gratulálok!! :)
Kicsit túl lőttem a célon ez alatt a 4 nap alatt! :)
Eszem-iszom vendégeskedés, szalonna sütés és sütike.
Így nehéz vissza állni a kerékvágásba. Ma is ennék-ennék-és ennék!!! :)
De lesz ez még jobb is! :)
Kitartást mindenkinek! :)
Hogy lehet a fiúka???
Tartom a formámat :)
Kevesebbet eszem és figyelem,hogy mit-mivel :)
Gyalogolok,de nincs időm minden nap. Most örülök,hogy sikerült leadnom azt a pár kilót amit szerettem volna. Most beleférek a ruháimba! :)
Veled mi van?
Én most nem tartok léböjtöt, de diétázom. jobban mondva életmódot váltok :)))
Sziasztok!
Látom folytatjátok kitartóan a megkezdett kúrát.
Sok sikert nektek!
reggel gyümölcs, délben friss saláta, este minden nap más (előre meghatározott sorrendbe követi egymást szénhidrát, keményítő, fehérje)
mérleget most nem tudok, egy darabig nem akarom méricskélni magam, de a ruhámon már érződik a hatás.
+ végre nem csak szökőévente mozgok, hanem viszonylag rendszeresen
Egész jól, de ma már tényleg csak folyadékot fogok lenyomni a torkomon. :)
Próbálom fejben megdumcsizni magammal, hogy kibírom egy hétig. :D
Köszi.
Ebédre ettem egy kis savanyú káposztát. :)
Remélem menni fog a dolog. Egyenlőre fejben győzködöm magam, hogy menni fog. :D
A felvezető napon hagyd el a fehérje tartalmú ételeket. Egyél gyümölcsöt, párolt zöldségeket, salátát.
otthon akarod elkészíteni a leveket vagy megveszed bioboltban? kb 7,5 deci zöldség vagy gyümölcslét igyál naponta + 2-3 l vízet vagy gyógyteát.
a böjt után ne felejts el levezető napo(ka)t tartani, hasonló étrenddel, mint a felvezető napé volt!
Sziasztok!
Szeretnék tartani egy 1-2 napos léböjtöt.
Tudnátok nekem ebben segíteni?
Milyen legyen a felvezető napom? És a léböjt napján mit érdemes innom és mennyit?
Sziasztok!
Nekem ma van az újabb felvezető napom. Holnaptól újra léböjt.
Szeretném kibírni egy hétig. :)
hétvégén tarthatatlan a diéta - legalábbis számomra -, de hétfőn folyt. köv.
most nem léböjt, csak a naplómba leírt. kocogással egyetértek, de én is lusta vagyok és időhiányos :( kéne vennem egy havi kondi bérletet, hátha akkor inspirálna, hogy ne vesszen kárba a pénz.
Én sem ettem túl magam szerencsére! :)
Múlt héten fogytam még, ezt a súlyt szeretném tartani. Lassan el kéne kezdenem kocogni legalább,de sajnos olyan lusta vagyok,hogy csak na!!!
Sikerült csak mértékkel ennem a húsvéti finomságokból. :) Azért ennyi kilengés sem használt a fogyásomnak, úgyhogy megint odafigyelek, hogy mit mivel mikor eszem és folytatom a futás-torna-biciklizést is.
veled?
Sziasztok!
Hogy teltek az ünnepek?
Jól vagytok?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 80 kg körül vagyok, 65 szeretnék lenni. Ha te is így vagy vele, csatlakozz!
- Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz