Nekem is volt ilyenem, és újabban minden délután, főként ebéd után majdnem elalszom, úgy elálmosodom. Régen nem fordult elő. Nálam a fáradtságot a frontok is kihozzák.
Nekem a pajzsmirigy alulműködés miatt voltak ilyen tüneteim. Álmos voltam, egész nap tudtam volna aludni, az agyam is lassabban pörgött. Kivizsgálás után kiderült, azóta helyreállították :) Nézesd meg szerintem, de ehhez nem elég a sima vérkép!
Szia!nekem is volt ilyen, állandóan csak aludtam, olyan gyenge voltam..kiderült a vérnyomásom 90 alatt volt.nem tudok ellene mit tenni, szeretek aludni :)
Én az időre fogom. Mivel nem volt még ilyen sz..r változó az időjárás. Én mint egy holdkóros, örökké aludnék és még este is...a dominó órákat rendre átalszom. Persze ma kisütött a nap, már egész más volt a leányzó fekvése...új erőre kaptam. s egyáltalán nem voltam álmos.
Én is a napokban jöttem rá hogy miért érzem én is így magam, a vérnyomásom alacsony volt, új gyógyszert kaptam a magas vérnyomásra, és ez meg úgy nézki nem jó, mert nagyon leviszi. Azóta rendszeresen mérem, a magas vérnyomást nem lehet megérezni azért is veszélyes.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.