Hercegnőburgonya recept
A Hercegnőburgonya hozzávalói:1 kg burgonya
4 tojássárgája
½ dl tejszín
25 dkg reszelt sajt
1 kk. mustár
frissen õrölt bors
A Hercegnőburgonya elkészítési módja:
A sütõt forróra elõmelegítjük (210°C). A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfõzzük, leszûrjük és áttörjük. A tojássárgákat a tejszínnel, a sajttal, a mustárral és a borssal simára keverjük és a burgonyához adjuk. Kivajazunk egy tepsit, és a nyomózsákba töltött burgonyából kis "csókokat" nyomunk rá. 20 perc alatt aranysárgára sütjük.
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2008. dec. 13. 20:16
A hercegnőburgonya elkészítési módja és hozzávalói.