Hasplasztika után meddig normális a savó termelődés? (tudásbázis)
Hello lányok !
Most jöttem a dokitol.Kaptam antibiotikumot,atnyomkodott,megszúrt a tuvel a savo miatt(semmi nem volt a hasamban)😊Nem nyílt szét egyenlőre csak a felső ham nyekkent meg arra kell neogranormon,ahol Okes oda cicaplast.
Augmentint ot napig,haskoto nélküli alvás csak az ötödik hét után !
Olvastam ,hogy gyűrött a hasika a haskoto az oka .
Azt mondta a dokim,mert En is beparaztam,hogy húsz perc kötő nelkul es kisimul.Ugyhogy nem kell izgulni.😀Mindenkinek szep estet es jobbulást
Meg annyi :10 napig kaptam a veralvadas gatlot...36 éves vagyok es dohányzom.
Sziasztok! Látom rég volt itt bárki is de azért leîrom hátha valakinek segít egyszer. Én inditottam anno ezt a topikot mert nyolc hónapig folyamatosan termelődött a savó. Nos sajnos nekem nagyon szélsőséges bajom volt szerintem nagyon ritka az ilyen. Hasplaszika után valamiért ciszta alakult ki a hasamba és megműtöttek még egyszer. Remélem ez már jó lesz.....
Ildikó 31!
Milyen lett a hasad? Most a második műtét után az enyém is pont olyan mint amit leîrtál még régen....remélem minden rendbem lett és akkor már nekem ia van reményem a teljes gyógyulásra!:))
Sziasztok Judit
Sziasztok lányok!
Nekem kb 3 hete volt hasplasztikám,mell rekonstrukcióval egybekötve, saját hasból. 10 napig volt bent a cső,a rumba tökkel. Most mikor varrat szedésre mentem,ujra elkezdett váladékozni.Nagyon megijedtem és a doki ne vette ki a varratokat. Van e valakinek valami okos ötlete,hogyan lehetne minnél gyorsabban megszabadulni a folyadéktól? Mit egyek és mit nem,vagy hogyan tornásztassa,mert nekem is kezd pocakom lenni.
Szia!
valóban az ödéma és a savó miatt ilyen.biztos visszahúzódik....
Folyik a savó? ki van vezetve csövön?
Sziasztok!
Nekem 18.-án volt most egy hónapja a műtétem. Holnap lesz 6 hetes és még mindig folyik belőle a savós váladék.Ami nem is lenne aggasztó,ha varratszedés óta,nem lenne a seb felett nagy a hasam. A vágás felett kiemelkedett,kis úszógumiszerű lett. Addig teljesen lapos volt. Sokan mondták,hogy ez biztos csak a váladék és az oedema miatt van,és majd biztos visszaáll,ha eláll a váladék akkor letapad,és újra lapos lesz. De én aggódom,hogy ilyen marad,és nem lesz lapos többet,hanem ekkora hasam marad,ez azért is ronda,mert a varrat alatt lapos,felette pedig kiemelkedik. Akinek van hasonló tapasztalata kérem írjon,mert nagyon aggódom,hogy ilyen lesz.
Válaszaitokat előre is köszönöm!!!
Köszi a válaszokat!
sajnos még mindig nem apadt el pedig éjjel nappal hordom a haskötőt.....megpróbálom a gyógyászati hálót hátha az jobb....
ugyan egyre kevesebb de pont most voltam 21én és nem tudott csak 5ml-t leszívni és még maradt benne.
Minerva223!
Neked mit mondanak meddig maradhat bent a savó?mert nekem azt mondták hogy menjek 2 hetente mert akkor kevésbé termelődik...
Én mellel jártam így:-( Szeptember 11 óta járok leszívásra,pedig egy hétig benn volt a cső is. Sajnos vannak ilyen esetek,főleg ha valaki cukros,vagy dohányzik,de akkor is ha nem, hiszen ez egy nagy felület és sok a szövetváladék. Ne izgulj.
Van egy gyógyászati háló ami leszorítja a bőrt. Próbáld azt hordani,ha nem bírod a haskötőt.
Az orvosom szerint2-3 hónap és elapad.
Szeptemre 24.-én volt a műtétem de még mindig termelődik. Valaki esetleg járt igy, mert az orvosom szerint se normális már de tenni nem tud ellene semmit.
Válaszokat Köszi
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?