Három ismerősünk él Floridában és környékén, félnek,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szuper, jó hírek :)
Hát, akkor sajnos nincs más teendő, mint felkészülni a következőkre :(
Mindíg szörnyülködve nézem, hogy milyen szörnyű.
El nem tudom képzelni, mit èlnek àt akik ott laknak.
Ilyenkor mindíg hálát adok, hogy erre nincs ilyen.
Remélem nem lesz baja az ismerőseidnek.
Most volt a hírekben, hogy már vannak áldozatok.
A kiíró 3 ismerőse valószínűleg aggódott a kiíróért ha a kiírót érintette bármilyen természeti erő.
Amúgy a dunai áradáson Mo-on nem kell aggódni, kibebacott lapos ez az ország ahhoz, hogy itt ebből komolyabb probléma legyen. Írom ezt "árvíz sújtottként". A jeges ár problémáját pedig megoldotta a globális felmelegedés
Félelmetes is, én is félnék.
Remélem nekik a legjobbat!
Nyilván, minden okuk megvolt rá, mert a folyó, ahogy már sokszor ezelőtt, ugyanúgy kilépett a medréből. Szinte teljesen olyan, mint egy hurrikán.
🫣
Leviszi a szegény ember a tehenét a kúthoz inni. A kút vize mérgezett, ezért elpusztul az egy szem tehene. Nagyon nekikeseredik. Megsajnálja a jótündér:
-Látom, szegény ember, elpusztult az egyetlen tehened. Ne búsulj, mert kárpótlásul teljesítem egy kívánságodat.
Erre a szegény ember:
-Dögöljön meg a szomszéd tehene is!
Tény hogy az egész világ gondját nem vehetjük magunkra.
Viszont ha valahol rokonod,ismerősöd,,netán a gyereked lenne nyilván nem ez a komment jön.
A tragédia az tragédia bárhol is van,,amikor a hírekben olvassuk akkor is azt mondjuk magunkban ,,óvd meg őket🙏🏻
Ez, az ! Mindenkinek meg van a maga baja és itt a közelünkben is.
Itt van Bosznia, micsoda pusztítást végez az esőzés, árvíz, földcsuszamlás ezekben a pecekben is...
Reméljük szerencsésen túlvészelik. Amerika gazdag ország, megoldják.
Vajon ők is aggódtak értünk, amikor jött a dunai áradás ?
További ajánlott fórumok:
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Milyen vállalkozásba kéne belekezdeni, így 2019 környékén?
- Kalocsán és környékén lakók
- 1995 környékén volt egy fürészelős szám techno féle. Tudja valaki az előadót?
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)