Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Három ismerősünk él Floridában és környékén, félnek,... fórum

Három ismerősünk él Floridában és környékén, félnek,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

okt. 18. 15:01

[link]

Micsoda reklám ez ennek a kötöző anyagnak.

22. Brigileo (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 12:35

Szuper, jó hírek :)

Hát, akkor sajnos nincs más teendő, mint felkészülni a következőkre :(

21. libikóka (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 17. 09:34
🙂🙏🏻
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Brigileo)
okt. 17. 09:24
Túl vannak rajta, köszönnek minden jó kívánságot! <3 A barátnőmék háza megúszta apró sérülésekkel, a szomszédéban nagyobb kár esett. :( Terveznek kijjebb költözni de nem olyan egyszerű ez, ott a ház, a munkahely, kislányuknak az iskola.
19. zolo
okt. 15. 09:05
Floridában nem ez a első hurrikán és nem is az utolsó. Gondolom ezt ők is tudtak mielőtt oda költöztek. Azt nem értem miért költöznek olyan helyre emberek ahol ilyen katasztrófák szinte minden évben vannak. Akik ott nőttek fel azokat meg megertem. Az a hazájuk ragaszkodnak hozzá.
18. Brigileo (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 11. 08:46
Mi újság, túl vannak rajta? :)
okt. 10. 13:27

Mindíg szörnyülködve nézem, hogy milyen szörnyű.

El nem tudom képzelni, mit èlnek àt akik ott laknak.

Ilyenkor mindíg hálát adok, hogy erre nincs ilyen.

Remélem nem lesz baja az ismerőseidnek.

Most volt a hírekben, hogy már vannak áldozatok.

16. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 13:03
Legjobbakat nekik!
15. timycat (válaszként erre: 3. - Papája)
okt. 10. 13:03

A kiíró 3 ismerőse valószínűleg aggódott a kiíróért ha a kiírót érintette bármilyen természeti erő.

Amúgy a dunai áradáson Mo-on nem kell aggódni, kibebacott lapos ez az ország ahhoz, hogy itt ebből komolyabb probléma legyen. Írom ezt "árvíz sújtottként". A jeges ár problémáját pedig megoldotta a globális felmelegedés

okt. 10. 11:19

Félelmetes is, én is félnék.

Remélem nekik a legjobbat!

13. ,zumba (válaszként erre: 3. - Papája)
okt. 10. 10:58
Nem.
12. michelle.r (válaszként erre: 3. - Papája)
okt. 10. 10:33

Nyilván, minden okuk megvolt rá, mert a folyó, ahogy már sokszor ezelőtt, ugyanúgy kilépett a medréből. Szinte teljesen olyan, mint egy hurrikán.

🫣

okt. 10. 10:30
okt. 10. 10:06
Két ekkora hurrikán egymás után nagyon durva. Remélem sikerül a legkevesebb áldozattal megúszni. Ha egy ekkora hurrikán telibekapná Európát, itt semmi sem maradna.
okt. 10. 10:01

Leviszi a szegény ember a tehenét a kúthoz inni. A kút vize mérgezett, ezért elpusztul az egy szem tehene. Nagyon nekikeseredik. Megsajnálja a jótündér:

-Látom, szegény ember, elpusztult az egyetlen tehened. Ne búsulj, mert kárpótlásul teljesítem egy kívánságodat.

Erre a szegény ember:

-Dögöljön meg a szomszéd tehene is!

8. libikóka (válaszként erre: 5. - Papája)
okt. 10. 09:57

Tény hogy az egész világ gondját nem vehetjük magunkra.

Viszont ha valahol rokonod,ismerősöd,,netán a gyereked lenne nyilván nem ez a komment jön.

A tragédia az tragédia bárhol is van,,amikor a hírekben olvassuk akkor is azt mondjuk magunkban ,,óvd meg őket🙏🏻

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Brigileo)
okt. 10. 09:51
Köszi aranyos vagy. Zone B-ben laknak evakuáció szerint, akik legközelebb, most a testvérénél vannak eggyel odébb. Este áram már nem volt. Várom a híreket én is.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Papája)
okt. 10. 09:49
Az megvan, hogy meghaltak, eltűntek 2-3százan a legutóbbinál és itt a következő? Gazdagok megoldják wt? Láttál hurrikánt videón? Mindenhol katasztrófák, én mindenkit sajnálok, nem válogatok aszerint, hogy tudja-e hol van Mo.:( De ők barátok, ismerősök, két magyar család és egy walesi-amerikai, urambocsi aggódom értük.
5. papája (válaszként erre: 4. - Liliom10)
okt. 10. 08:09

Ez, az ! Mindenkinek meg van a maga baja és itt a közelünkben is.

Itt van Bosznia, micsoda pusztítást végez az esőzés, árvíz, földcsuszamlás ezekben a pecekben is...

4. liliom10 (válaszként erre: 3. - Papája)
okt. 10. 08:01
Nagy többségük nem is tudja, hol van Magyarország,sőt, az országról se tud.
3. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 07:30

Reméljük szerencsésen túlvészelik. Amerika gazdag ország, megoldják.

Vajon ők is aggódtak értünk, amikor jött a dunai áradás ?

okt. 9. 17:06
Majd adj update-t, mi újság velük, milyen volt a hurrikán, stb. Igen, nekünk innen nehéz elképzelni ők mit élhetnek át, remélem minden rendben lesz :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook