Hallott már valaki a LIPO-6X-ről? Tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
hellotok
én most vettem és 18 éves vagyok igaz még most 1 hónapja lettem anyi és 185cm vagyok és 100kg úgy hogy van fölöslegem de anyira nem lehet látni rajtam mert múlt évben és ellőte komoly edzéseket tartottam nagyon extrém módón úgy hogy végülis nem vagyok anyira elhízva de kockás hast szeretnék és soványabb lábakat de viszont anyira komolyan tudok tréningezni hogy tavaly 1 hét alatt szerek nélkül 2-3 kg fogytam 1 hét alatt!!!!
de igaz azért sokat nem fogytam mert izomá alakult és nehezebb lettem később.
úgy hogy szerintem nekem ez jó lesz mert vagy nem tudom azt mondták hogy napi 2 szedjek csak reggel és edzés előtt.ha úgy edzek ahogy régebben akkor heti hány kg fogyhatok?
Én hallottam :)
Próbáltam is. Én túl sok jót nem tudok mondani. Nekem nem használt. De attól lehet hogy másnak igen. :)
Elkezdtem cardiozni múlthéten, úgyhogy folytatom a lipo6x szedését.
Sajna az alakformáló tréningnél semmit nem használt.
Talán majd most.
Sajnos 46 évéesen hizlaló gyógyszerekkel ez nem igy múködik.
+1 évesen semmi perc alatt lement akár csobizabálással is.
Ilynekor már nagyon lassul az anyagcsere, ráadásul a klimaxra készülve a test felkészül zsipárnákból, amik egy kicsit még termelnek osztrögént.
Hát ez igazán jól esik:)
Mondjuk hálistennek nem a fejemre hízok áltlában:D A másik kép elég régi, de kb 2kilóval vagyok könnyebb, szal nem sok a különbség. Furcsa alakom van:S 156centihez vagy 63 kiló (kb) és állítólag olyan 50nek kéne lennem, de oldalról teljesen normálisnak nézek ki, "lapos" a hasam meg minden, de szemből meg rettenetesen széles a combom meg a csínpőm (nem a csontja:D).. Nem tudom konkrétan mivel lehetne erre tornázni.. Ha vkinek jó ötletei vannak, szóljon:)
Hát én aktívan várom míg feltalálják a csodaszert:D
Pénteken akarom lemérni magam, ha mélyen hallgatok, akkor lehet sejteni az eredményt:D
Amúgy ma tök jól voltam! Úgy tűnik tényleg csak meg kell szokni.. Bár lett még egy pattanásom, ha naponta kijön egy, (gyors fejszámolás), igen, akkor az egész fejem tele lesz a végére:D Azt hiszem utánanézek vmi jó kis pattanástalanítónak is:D
Szerintem épp erre vannak a zsírégetők amit írtál, 'Most nem mozgok rendesen, de kajára figyelek vagy épp fordtva, én azért vettem ilyen bogyót, hogy hátha kiegészíti a hiányosságaimat'
Ha mindenki mindent betartani miért dobnánk ki az ablakon pénzt? Igazából segíti a diétás célok megvalósítását, de nem csodaszer azt még nem találták fel, sajnos :)
Sziasztok!:)
Hát én is szedem ezt a bogyót, tegnap kezdtem el 2x2-t, előtte 3 napig 1x1 et, de ez az adag sajnos nekem sem igazán jön be:( Kavarog a gyomrom egész nap, és folyamatosan büfögök (már elnézést, de ezt nem tudom diszkrétebben megfogalmazni:D), de még reménykedem benne, hogy hátha megszokom.. Bár ha azt nézem, szerintem a tegnapom és a mai napom között nincs sok különbség..Node hátha holnap!A hányingeren amugy egész jl segít a mentol, csajok, kapjatok be egy rágót vagy cukorkát, nekem segít vmicskét.
A vitához hozzászólva, én mint kis pszichológus növendék azt hallom a legtöbbet egyetemen, hogy mind lelkileg, mind fizikailag teljesen máshogy hatnak az emberekre a dolgok, hiszen gondoljatok bele, van aki a sajttól pattanásos, mért ne lehetne akár ettől is? Én nekem is kijött már két pattanásom, mióta szedem (remélem nem lesz több:)) , és nem akarom senki lelkesedését lelohasztani, csak megosztom a tapasztalatom.
A másik, amit akartam kérdezni, hogyha én egy hétig rendesen figyelek a kajára és mozgok is rendesen (sajnos ez igy együtt elég ritkán történik meg:D), akkor nekem lejön 1 kiló simán egy hét alatt, mindenféle csodaszer nélkül, nektek nem?(itt most nem attól kérdezem akinek 3 kiló feleslege van:)) Most nem mozgok rendesen, de kajára figyelek vagy épp fordtva, én azért vettem ilyen bogyót, hogy hátha kiegészíti a hiányosságaimat, majd megírom, mi lett:)
Mindenkinek sok szerencsét:)
Szerintem jó így ha tudsz tőle aludni, egyébként kora reggel és kora délután célszerű bevenni.
L-karnitin is jó hatású nem termogén, de elég jó zsírégető, figyelj a diétára és szépen le fog a plusz kiló menni...
Jól leírtam a gondolataimat....
Szóval vettem hozzá L-karnitint-t is, mert ajánlották hogy jó hatású.
Az anyagcserédet picit felpörgeti a zsírégető, valamint az étvagyadat is mérsékli - legalábbis Nálam így volt- heti 1kg-tól meg lehet szabadulni.
Én próbáltam magas fehérjebevitellel (csirke, hal, marha,tojásfehérje stb.) és alacsony szénhidráttal a diétáman és működött, sok mozgás mellé, valamint sok vizet ittam...valamint egyél keveset sokszor 5-6* naponta, egyed mellé a zsírégetőt és működni fog, egy ismerősöm pont ennyitől szabadult meg 3 hónap alatt, hasonló módon....sok sikert:)
Szia Balance7!
Ráálltam a mérlegre, de nagyon nem kellett volna, még egy pofon az önbecsülésemnek. Sajnos az anyagcserém nagyon lassú, plusz kilóm az van bőven min.15 kg. A kajára való odafigyelés lehet, hogy nem elég szigorú, azt gondoltam, hogy mindent eszek csak próbálok kevesebbet és este már light-osat, de ez a módszer hónapok óta nem segít. Korábban a 2 hetes léböjt segített, turmixot ittam csak, akkor az első körben 4 kg lement. Erre kellene rászánnom magam, ez vezetett eredményre, pedig hosszú távon az életmód váltás lenne jobb megoldás. Fogalmam sincs mit csináljak és a sikertelenség meg méginkább a szakadék felé sodorja az embert. Nagyon nem kellett volna a mérlegre állnom, éreztem a nadrágjaimon is, de a mérleg mutatója az kétségbeejtő.
Szia Polerika!
Előfordul, hogy az ember 1-2 szemet elfelejt bevenni..., nem túl nagy gond! :) Szerintem, ha ilyen kitartóan vigyázol a kajára, és még szobabicizel is, el fog indulni a fogyásod! Ezt senki emberfia nem tudja pontosan mikor..., u.is több dologtól függhet, mennyi plusz van rajtad, hogy reagálsz a zsírégetőre, milyen az anyagcseréd sebessége stb. stb.
De bízzál az elszántágod és a kitartásodban! Csak semmi nasi!!!
Szurkolok neked!
:))
Én csak ismételni tudom amit egy másik fórumba írtam, hozzáteszem, hogy nem Lipo-6X-et hanem a Pro-Natural-t szedtem, ez is Nutrex termék.
Eléggé óvatos vagyok, így megnéztem, hogy mit írnak róla, bemásolom:
A Lipo-6 Pro-Natural elsődlegesen gyógynövény és természetes alapú zsírégető, hatékony energia növelő, és étvágycsökkentő hatású valamint erős zsírégető. Akik esetleg idegenkednek a gyógyszerészeti minőségű és szintetikus összetevőktől, azoknak ez a zsírégető a megoldás.
Összetevők: keserűnarancs, forskolin, carnitex, yohimbe, koffein, bioperin
Nekem sikerült megfelelő diéta és aerobic mellett 5 kg-t fogynom 1 hónap alatt, szerintem jó zsírégető mind a női mind pedig ez.
Egyébként az ismerőseim próbálták a 6X-et is, és mindenki csak jót mondott róla, nyilván lehet egyéni túlérzékenység 1-1 összetevőre, de elég jól ki vannak találva ezek a fogyasztószerek, ha jól láttam USA-ban is piacvezető ill több díjat is elvittek vele. Csodaszer nyilván nem létezik, és a türelem is fontos, hogy szépen lassan menjenek le kilók...
További ajánlott fórumok:
- Azt hallottam, ha éhgyomorra citromot eszek az fogyaszt. Van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata, vagy hülyeség az egész?
- Hydrogén peroxyd méregtelenítő kúráról hallott valaki? Tapasztalatok?
- Mi lehet a húsundor oka? A nagymamám 72 éves, nála alakult ki. Sok rosszat hallottam. Van valakinek tapasztalata?
- Hallott már valaki a BRAINTURBO módszerről? Van valakinek tapasztalata?
- FLAVOGARD tabletta - hallottatok róla? Szedte valaki esetleg? Milyen betegségre? Mik a tapasztalatok?
- Nőgyógyászati bajokra egy új betétről hallottam. ismeri valaki közületek? Van tapasztalatotok, vagy ez is egy reklámfogás?