Haldokló emberrel (beszélgetős fórum)
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, segítségét!
Nehezíti a helyzetet, hogy demens és mentálisan is beteg évek óta.
Megpróbáltam, elküldött elég csúnyán. Soha nem tettem ellene semmit.
Szép hétvégét kívánok nektek!
Ti mit tennétek?
Én helyedbe szaladnék az édesanyámhoz.
Mindent megtennék!Annak rossz,aki haragszik.
Sajnállak benneteket.
Próbáld meg,de készülj fel lelkileg(ha lehet egyáltalán) az elutasításra is.
Jobb lesz neked hogy megtetted ,akárhogy is végződik:)
Mindenképpen felvenném vele a kapcsolatot, bármi is volt amiért kitagadott.
Ha továbbra is haragtartó, akkor legalább te nyugodt leszel, hogy mepróbáltad, de ha nem próbálod meg, akkor örökké ott lehet benned a kétség és bánni fogod.
Én megpróbálnám....Mellette lenni.
Most van erre esély, többé nem lesz.
Az sem biztos, hogy elutasít, a haldokló ember az élet végén sokmindent másképpen lát.
Sziasztok.
Fiatal, 24 éves nő vagyok.
Haldoklik édesanyám, aki négy éve kitagadott, azon a napon megszűnt a kapcsolatunk. Előtte fantasztikus volt, nagyon szeretem most is, főleg az emlékét.
Megtudtam, hogy nincs sok hátra neki. Legszívesebben felvenném vele a kapcsolatot, de tudom, eldobna magától és nem engedné vagy ellenséges lenne. Próbáltam már korábban.
Kínoz a vágy, nagyon szerettem, hiányzik, őszintén megsimítanám még a homlokát. Még egyszer a szemébe néznék, megköszönném, hogy anyám volt.
(Hogy miért szakadt meg a kapcsolatunk, az nagyon hosszú, nagyon bonyolult. Ebbe nem szeretnék belemenni.)
Ti mit tennétek?
További ajánlott fórumok:
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Melyik ismert emberrel feküdnél le?
- Milyen ember az olyan, aki igénytelen emberrel képes összejönni?
- A haldokló emberek tényleg megvárják, akit meg akarnak várni, és utána halnak meg?
- Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele?
- Beszélgettem egy emberrel. Azt mondta egyedül van.