Hajszínváltás után, mi lett a ruhatáraddal? (tudásbázis)
"Aki kibeszél a hátam mögött, az pont jó helyen van ahhoz, hogy kiny@lja a s_ggem." ;)
Remélem, érted, hogy nem neked szánom! :)
A rózsaszín és szürke cuccokat tessék szépen nekem ajándékozni, a többi mehet a Vörös Keresztnek ;)
Szerintem szánj rá egy kis időt, próbálgasd, hogy érzed magad bennük és az alapján szelektálj. Meg fogsz lepődni, nem nagy a változás, ha a bőröd és a szemed színe maradt a régi.
A barna egyébként is remekül passzol a rózsaszín legtöbb árnyalatával, vegyél több kiegészítőt.
Valamelyik árnyalat a rózsaszínből meg a sárgából lehet, hogy nem passzol, de a szürkével meg a feketéve mi a baj? :o
Ha nem végleges még a hajszíned, akkor meg kár még ezen gondolkodni.
Én a helyedben kidobnék mindent, elég ciki lenne ha a ruháid nem mennek az új hajszínedhez.
Biztos az utcán megnéznének és a hátad mögött egész nap rólad csámcsognának!
Hűűű, meséld el, mit csinálnak a hajjal, hogy eltűnjön belőle a festett szín. :)
Ha tetszik az eljárás, lehet, hogy mégsem lenövesztem, hanem rászánom a pénzt és megcsináltatom...
Figyi, ha a piroshoz fel lehet venni a kéket és a zöldet (ami régen már papagálynak számított), akkor szerintem nyugodtan hordd tovább a ruháidat! Lehet, hogy kicsit másképp kell kombinálni őket, vagy épp enyhíteni a hatást egy kiegészítővel, de maradhat az összes. :)
Annyira azért talán figyelj, hogy csak egy feltűnő színű ruhadarab legyen rajtad egyszerre, a többi legyen semleges színű.
Kiröhögni senki nem fog, max. új stílusirányzatot teremtesz. ;)
Akkor mit csinál?
Nekem fekete volt, voltam 'radíroztatni', nem 1x, nem kétszer, a hajam vastag, és ellenálló, alig látszott valami.
Ilyenkor mi van?:))) Csak a szőkítő por marad, nem?:)
Egy magára is valamit adó fodrász 2012ben nem s"szivat hajat".
:))))
Engem aztán nem érdekel milyen színű a hajam, én mindent felveszek, ami tetszik :)))
amúgy voltam már vörös, piros, barna, fekete. Jelenleg szőke és ez is maradok.
Na, a rosszindulat ismét dübörög!
Valaki feltesz egy kérdést, mások meg egyből betámadják.
Te kis okos flower.-hajleszívás után festenek, de elsőre nem lesz tökéletes a szín, mert újra vissza kell építeni a hajszálakba.
Ennek ellenére nem értem, hogy jössz a ahhoz, hogy valakinek a haját lerondázod, úgy, hogy nem is láttad?!?!?!
Szép!
Nézd ha megengedheted magadnak dobd ki, bár én elajándékoznám, annak aki nem teheti meg még azt sem, hogy vegyen egy normális göncöt magának, nemhogy azon agyaljon mi megy a hajához.
Igazad van tényleg nem mindegy milyen hajhoz milyen színű ruhát veszel sok esetben, de sokan mondhatják, de jó, hogy ennyi a problémád.
Tégy ahogy érzed! Nem tudom mit tennék, nekem csupán természetes színű colt még a hajam.
A fekete miért nem jó???
Szivatortt ronada szinű hajhoz nem megy a sárga és a rózsaszin de a fekete????? Ilyet még nem hallottam.
Amugy meg ha feketéből lettél barna az gyakorlatilag semmilyen változást nem kellene eredményezzen a ruhatáradon.
Amugy meg ha a kinaiból öltözködsz nem tök mindegy???
Ezt csak arra alapozom, hogy olyan lett a hajad amilyen, szóval nem nagy pénzt forditottál a fodrászra sem :)
Eddig fekete voltam, most barna. (igaz, hogy ez még nem az igazi, mert le lett szívva a hajam, és be lett festve, de tetszik ez a szín)
Szóval, világosbarna a hajam, olyan rezes beütéssel.
Eddig a fekete hajamhoz jól ment a rózsaszín, szürke, sárga, fekete, de most ehhez a színhez nem igazán.
Vagy ez csak nekem furcsa?
igaz, hogy a barna hajhoz, a föld színek mennek jól?
Megmaradt.
Nem a hajamhoz öltözködöm , hanem a személyiségemhez és az alkatomhoz.:D
További ajánlott fórumok:
- Szerelem 35 év felett ! Hogyan szeretünk, néhány csalódás után?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Hova lett a tartás egyes nőkből? Miért fut egyre több nő a férfiak után?
- Hogy lett önbizalmatok szülés után? Már a párom sem kíván.
- A tavaszi/nyári szezon elején mennyire újítod fel ruhatáradat, és hová teszed a régebbi megunt ruhadarabokat?
- Neked milyen ruhatárad van?