Mi vált be hajerősítésre, hajdúsításra? (beszélgetés)
Nekem a sörélesztő tabletta és a vas vitamin vált be.
Érdemes egy labort kérni, Én nagyon vashiányos voltam.
lehet, hogy csak véletlen egybeesés, pont akkor múlt el a gyulladás a szervezetéből
én sem igazán hiszek ezekben a kencékben, szerekben, a nagypapám járt kitartóan ilyen kezelésre, míg rá nem csodálkozott, hogy az orvos is kpasz, aki jópénzért kezeli :-) attól sármos pasi volt egész életében
kár, hogy mi nők, nem vagyunk kopaszon szexik :-)
Kencék, samponok csak akkor tudnak segíteni, ha nem a szervezetben valamilyen elváltozás, betegség okozza. Ha pl. gyulladás van, tényleg csak a padló állítja meg. Az pedig akár a táplálékoktól is lehet, pl. tejtermék fogyasztástól is lehet.
Nekem egyébként a Milva samponoktól lett nagyon szép a hajam, később áttértem a Biocom hajápolókra.
Hát ha alapokban gondolkodunk,,hajhagymánk nem lesz több,,,vékonyszálú hajból sosem lesz vastag.
Az más kérdés amikor van egy jó hajad és vasalás/festés stb miatt törik vékonyodik.
Javítgatni lehet ,csodaszer nincs ,,asszem:))
Plantur39 samponja nem ér semmit.
Akkor inkább köles, meg ilyen természetes izék, kovaföld, szilícium, vaskerítés... :D
Van úgy, hogy elkezd hullani, és csak a padló állítja meg, máskor megjavul valamitől, semmi átlátható rendszer nincs benne.
Sziasztok!
Tanácsokat szeretnék kérni kinek mi vált be hajerősítésre, hajdúsításra? Szeretném ha dúsabb hajam lenne de eddig még a vitaminok nem váltak be. Most ajánlották a Plantur 39 hajszeszt esetleg arról van valakinek tapasztalata? Illetve olvastam a csalán diólevél teát is. Igaz kicsit macerás a használata de ha segítene az jó lenne. Régen használtam a ricinus olajat semmi nem változott pedig arra is sokan mondták hogy megerősödik a haj.
Köszi előre is
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Nektek melyik hajvitamin vált be hajhullásra- hajerősítésre?
- Ezt a fajta hajerősítő és hullásgátlót érdemes megvenni?
- Tud valaki olyan fodrászatot Budapesten, ahol csatolással végeznek hajdúsítást?