Ha sokat eszek egyszerre, miért fájdul meg a fejem? (beszélgetés)
Tévedsz, ha éhes vagyok, akkor jó. :)))))
Ugye-ugye, az "eszek" itt sem lenne jó.
Hiii, a Jó8 se volt semmi... :D (Jó 8 = Jó eight = jó éjt)
Pontosítok: ÉhS vagyok, SZM egy kicsit.
:) Igen, de nagybetűkkel kell írni. Egy időben nagy divat volt, meg lehetett spórolni sms-ben néhány karaktert.
Éhes vagyok..szm egy kicsit. ;)
Ezt úgy kell írni, hogy SZM. Mindjárt meg lehet spórolni két e betűt... :)
Én is faluhelyen lakom, és sokan mondják helyesen.
Az én ESZEM pedig megáll az ilyenektől!
Lehet, hogy az ikes igék egyes szám első személyét kellene szabályosan m-el írnod és mondanod... ez az "eszek" elég rémes.
Én eszem, annyit, amennyi jólesik és sosem fáj a fejem.
Nekem a család is tudja, hogy a nem az nem.
Sokat főzni miattam senki nem szokott, tudják, hogy úgyse eszek.
Azért ez nem olyan egyszerű. Amíg éltek a szüleim, kéthetente, havonta náluk ebédeltünk. Volt gyümölcsleves, " habzó éggel a tetején ", aztán valami jó nehéz, isteni finom második. Amikor már azt hittem vége a megpróbáltatásnak, anyukám behozta a tortát... meg még valami sütifélét. Én hiába mondtam, hogy nem bírok többet enni, akkor jött a szöveg " kisfiam, hát ezért főztem annyit? Legalább kóstold meg." Egy-egy ilyen alkalommal úgy jöttünk haza, hogy még másnap is émelygett a gyomrom. Igaz, fejfájás az nem volt, de ez mindenkinél más.
Ezt inkább a Birkás Józsitól kellene megkérdezni... :)
Nem vagyok troll, nemrégiben annyira tukmálták rám a kaját, és utána olyan fejfájást kaptam,hogy feküdnöm kellett.
Nem gondolnám ez olyan súlyos, csak gondoltam más is van így és esetleg tudja mitől van.De én rossz májműködésre gondolok.
Miért lenne piti dolog? Lehet más is van a háttérben és elküld kivizsgálásra.
Nem zaklatom ilyen zsámára piti dolgokkal, tudom a választ előre, ne egyek annyit egyszerre.
És a háziorvosod mit mondott?
Amúgy nem vagyok fejfájós, de ritkán megfektet.
Több ismerősöm is volt, akinek fájt a feje, ha nem ivott kávét.
Én sem tartom természetesnek a fejfájást, de sokan vannak fejfájósok.
Ha nem kell akkor nem kell. Ennyi.
A sok evés sem, és figyelek s rá, hogy ha nem vagyok éhes, ne egyek, de néha mégis sikerül bekajálni, pl. ha tukmálják.
A fejfájás nem lehet természetes.
Majd megmérem, ha megint előfordul.
A tele gyomor miatt leesik a vérnyomás, ez okozhat fejfájást.
Nem, de gondoltam, lehet ez természetes.De ha más nem így van vele, akkor rendellenes,és utánanézek mi az ok.
Ennyiszer kajálnék a falnak mennék.
Ha másnak is lenne így az rajtad nem segít.
Szokjál le a falánkságról!
További ajánlott fórumok: