Ha nem mehet kirándulni a gyerek (elsős), köteles-e az iskola felügyeletet biztosítani neki arra a napra? (tudásbázis)
Hát, ha szerinted ez jo a gyerekednek, ket tannyelv ide vagy oda...te tudod.
En mindenesetre nem ertek vele egyet, de nyilvan te vagy az anyukaja es te tudod mi az ami jo neki...
Általános első?
Ha igen, akkor ez a tanár egy barom.
Mit vár egy kisiskolástól? Ezért bünteti? Én tuti bemennék és beszélnék vele.
Annak idején amikor a fiam elsős volt, a félévi értékelésbe beírták, hogy sokat késik. Bementem és megkérdeztem, hogy hogyan csinálja ezt a gyerekem, amikor már reggel fél 7-re behozom?
Szia!
Nekem is elsős a kislányom,náluk ilyenekért nem teszik meg,hogy nem viszik el őket...azért ez nem egy olyan dolog,hogy büntetés járna érte...
Az enyémnek a tájékoztatóját vették el és igazgatói figyelmeztetéssel fenyegetőztek ugyanezért...nálam meg ez verte ki a biztosítékot,mert más meg laposra veri a társát következmények nélkül,ne az legyen már a legnagyobb gond,hogy kimegy a gyerek pisilni!
Ezek után én nem engedtem el kirándulni a csemetémet,amugy is csak 3 óra hosszáról lett volna szó,elvittük magunkkal mi vidékre,és jobban is érezte magát..
Valószínű beszélned kéne a tanárral,hogy ez nem így működik,ha azt mondja igen,másik osztályba teszik át egy napra,vagy orvosi igazolás ellenében otthon marad,vagy te leigazolod neki hacsak nem lőtted el a 3 napot!
Háááát, te tudod. Úgy látom beletörődsz mindenbe. Kár.
Azért sztem beszélj a tanárral. Ettől rosszabb már úgysem lesz.
A mi sulink mondjuk nem ilyen, sőt a közelébe sincs ennek. Szülői közösség, tanár-diák-szülő minden működik, sztem jól. Úgyhogy azért vannak kivételek, ne légy ilyen pesszimista :)
Szegény kislányod, nagyon sajnálom, biztosan rosszul érezheti magát szegényke.
Hogy ezért nem mehet el egy első osztályos kirándulni, nonszensz. Mi lesz később?
Téged behivattak már a probléma miatt? (Mert úgy veszem ki a szavaidból, hogy nem.)
Én úgy gondolom, hogy valakit kizárni egy osztálykirándulásból (pláne egy elsőst!) ahhot nyomós ok kell, s ha ez az lenne, akkor be kellett volna hivatniuk téged, nem pedig az üzenőfüzetben üzengetni ezt.
Te nem akarsz bemenni a suliba ezt megbeszélni? Én biztos nem hagynám, hogy a gyerekemet a tanár kiközösítse. 7 éves..... könyörgöm.
Amit te leírtál, az még nem is a társai ellen irányuló erőszak, ami már súlyosabb probléma lenne tényleg.
Azt nem tudom, hogy a barátnője sem mehet-e kirándulni. Úgy lenne igazságos.
Nem nagyon látok bele az iskolai életbe, de a múltkor mesélte a lányom, hogy többször kérte, hogy engedje ki a tanár, és azt mondta, hogy ha majd x kislány visszajön, akkor kimehetsz, és végül mégsem engedte ki. Neki meg nagyon kellett, és kiment. Ez napköziben volt.
Uh, ez nagyon durva.
A barátnője se?
Ha nem engedik ki, annak ellenére fogja magát és kimegy? Vagy ketten mennek mindíg?
Bocs, hogy kérdezősködök, csak az én fiam is elsős, és érdekel máshol hogy megy ez.
Nálunk még kimehetnek órán.
Igen, köteles. Valószínűleg berakják a párhuzamos osztályba arra a napra.
(miért nem mehet?)
További ajánlott fórumok:
- Mikor és hol voltatok utoljára nyaralni, kirándulni?
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Kizárólagos szülői felügyeleti jogot gyakorló anya vagyok
- Kötelező biztosítás
- Közös felügyelet
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?