Ha ismeritek az imikimi.com weboldalt, ha tudtok róla valamit, lérlek segítsetek!? (tudásbázis)
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni az imikimi-vel kapcsolatban?
Letöltöttem a bővítményt de nem működik,nem tudok írni a képre.
Ha valaki tud segítsen nekem,előre is köszönöm:-))
Telepítettem a gépemre. Egyébként nekem nem volt telepítve és mégis tudtam képet készíteni.
Mi jelentősége van annak, hogy installálva van?
Köszike a választ!
Sikerült megoldanod az imikimis problémát?
Ha nem, akkor írj nyugodtan üzenetet segitek :)
Mit kell telepíteni, tudnál nekem ebben segíteni?
Előre is köszönöm szépen a kedvességedet!
Sziasztok!
Ha valaki tud segítsen már légyszike!
Az imikiminél kell valamit installálni? Valahol úgy hallottam, hogy a képszerkesztéshez ez is szükséges.
Köszönöm a választ előre is!
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem?Regisztráltam az imikimi.com.on,le is töltöttem ,de a további teendőket nem tudom!Angol tudásom gyatra,így nem igazán értem amit írnak!
Köszi!
Segítsetek légyszi.
Regisztráltam az imikimre, délelőtt csináltam is egy olyan képet, amire 3 kép kerülhet.
Ezután kiléptem. Moist visszaléptem és a kezdő oldalról nem tudokelindulni.
Egyszerűen nem találom azt, ahol az üres keretek vannak.
Foggalmam sincs, hogy hogy csináltam délelőtt:(
szia, az első kód a jó a hatból
nekem elég vacakul indult ez a program, nem is nagyon értettem amiket itt leírtak :(
Le kell tölteni. Utána zárd be a firefoxot, és nyisd meg újra. Belépsz, kiválasztod a képet, ott van hogy "customize", arra katt, utána "add photo", kiválasztod a gépedről a fényképet, a helyére igazítod. Tudsz szöveget hozzáadni az "add text" gombbal. majd ha úgy érzed kész, akkor "save"-t nyomsz. vársz egy keveset míg elkészül, és utána a "more code"-val tudod a kódot megnézni.
Ha valami nem érthető szólj.
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?
- "Zabkása diéta"ma akadtam rá, ismeritek?Ha nem és érdekel, hétfőtől próbáljuk ki együtt!
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Tudtok olyan oldalakat, ahol ingyenesen lehet weboldalt készíteni?
- Tudtok olyan weboldalt, ahol szép/egyedi képkereteket lehet leszedni számítógépes fotókhoz?