Ha bejelentettem, hogy magam után fizetem a TB-t, de még nem küldtek csekket csak határozatot, attól még ellát az orvos? (tudásbázis)
Megkérném, de most nincs erre időm. :\
Fontos lett volna eljutnom orvoshoz, de ugye azok a r*hadt csekkek...
Nekem azt mondták, mikor voltam bent, hogy adnak egy papírt, töltsem ki, küldjem el, válaszolnak rá és majd küldik a csekkeket.
Hát minden meg volt csak a csekkek nem.
Bemennék, ha nem állna ezer felé a fejem.
Anyuék miatt, most semmire sincs időm.
Ha írok meghatalmazást, más is bemehet helyettem?
Amikor én fizettem magamnak anno nekem be kellett mennem a csekkért mert nem küldték:(
Ez jó kérdés szerintem ha tudsz kérdezd meg személyesen az Apeh nál az a biztos.Szerintem csak a fizetéstől számítasz jogosultnak de ezt csak én gondolom
A TB kártya elég az orvosnál.
Lassú az ügymenet, küldik a csekket, visszamenőleg befizeted.
A helyi kirendeltsághez is bemehetsz, soron kívűl adnak csekket, csak az adókártya és személyi kell hozzá, ha nagyon aggódsz.
Sziasztok.
A lényeg, januárban kitöltöttem egy papírt, hogy magamnak szeretném fizetni a TB-m februártól.
Elküldtem az APEH-hoz, két hét múlva meg is kaptam a levelem, lepecsételve, viszont csekket azóta sem.
Ilyenkor mi a helyzet? Jogosult vagyok az orvosi ellátásra? Be telefonáltam már, azt mondták, majd küldik a csekkeket.
Elég ha felmutatom az orvosnál a papírt és ellát?
További ajánlott fórumok:
- Tudja már valaki, milyen új határozatot hozott ma a kormány a GYED-et ill. a GYES-t illetőleg?
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Te mit tennél ha az öcséd bejelentené, hogy római katolikus pap lesz vagy szerzetes?
- Zavarna titeket, ha az eddigi teljesen bejelentett „fehér“ munkabért ezentúl minimálra bejelentve szürkén kapnátok?
- Kell-e lakáshitelhez, minden eddigi bejelentett állandó lakás helyrajzi száma, ha valaki kedvezményes hitelben részesül?
- Az albérlőt ha ideiglenesen bejelentem, abból nekem adódik valami hátrányom?