Gyökérkezelt fog nagyon fáj! Akkor hogy kezelte? (tudásbázis)
Csak annyit tudok mondani, hogy nagyon sajnállak!
A fogfájás valami szörnyű átok.
Ha nagyon tűrhetetlen a fájdalom Cataflám mellett is, lehet, hogy ki kellene nyitni a fogat, nem tett jót neki, hogy le lett zárva.
Másik fogorvos nincs a közeledben, aki elérhető így szilveszter küszöbén?
Ez sem mérvadó, nekem az alsó fogam fájt, és a felső bölcsességet kellett kezelni, oda sugárzott ki, és alul az első és második őrlő között éreztem a fájdalmat!!! És igen, mondta a dokim, hogy van ilyen, mert kisugárzik.
Még ne gondolj a legrosszabbra!!!
Gyökérkezelt fogamnál nekem is érzékenyebb az ínyem... és nagyon tud fájni!!! én is voltam már ezzel orvosnál, és teljesen olyan, mintha a fog fájna!
Nekem több hónapos procedúra volt mindkét gyökérkezelésem, egészen addig tartott a tisztítás, amíg már semmi sem ürült ki a csatornákból, addig csak átmeneti tömés volt benne. Az egyik bölcsességfog!!!, és ott kb. az ötödik alkalommal sikerült egy pici mellékgyökeret találni, és akkor szűnt meg teljesen a fog érzékenysége.
És igen, nekem is egyszer a két kezelés között három hét is eltelt, mert csontot is sértett a dokim, és ki kellett várni a gyógyulását, lemérhessük, hogy az fáj-e, vagy még van ideg benne... jó kis türelemjáték volt.
Amit tudsz tenni még három nap alatt (nem tudom tudsz-e cataflamot szerezni), hogy gyógyszert veszel be, és mondjuk corsodillal öblögetsz.
Az ínyem be van durranva egy kicsit, de nem pont a fájós fogam felett egy foggal arrébb! Nekem tuti, hogy a fogam fáj, mert ha valami hozzáér, ahhoz a ponthoz, ahol a fogam találkozik az ínnyel, akkor megőrülök!
Voltam ügyeleten azt mondta a doki, kapásból, hogy húzzuk! Na persze! Várok január 2-ig, és a saját dokim eldönti, hogy mi legyen! Kíváncsian várom!
Nekem egyszer a 8. találkozás után tömték, legutóbb pedig már az első randin tömtek.
Fájni fájhat, de az nem túl jó jel.
Épp aktuális...karácsonykor voltam a férjemmel az ügyeleten, és azt mondták nincs tömés ügyeletben csak húzás vagy gyökérkezelés. Az utóbbit választotta. Annyira nem fájt már neki, de érzékeny volt, ezért egy ismerőse elvitte a dokijához aki megállapította ki se ölték az ideget :S
Ő megcsinálta neki és be is fogja neki tömni.
Tudom, hogy nem fájhatna, de mégis ...! A doki mondta, hogy gyökérkezelte, de nem voltak tűk! Akkor, hogy?
Van már egy gyökérkezelt fogam, azzal 3hónapig jártam dokihoz! Ezzel a fogammal 2alkalommal, második találkozásnál betömte!
Na, akor most mi van??
További ajánlott fórumok:
- Szerinted ha valaki nagyon akar, akkor talál munkát?
- Mit tegyek, ha a párom ritkán iszik, de akkor nagyon?
- Nőgyógyászati citológiai leletemen ez volt: NEGATÍV, METAPLASIA. Aki kapott már ilyet, annak hogyan kezelték? Akkor ez most mégis pozitív?
- Ha valakinek van valami elmezavara, betegsége és nem kezelték, nem foglalkoztak vele, akkor felnőtt korban lehet kezdeni vele valamit?
- Csontgyulladásod volt már? Ha igen, akkor mivel kezelték, s mennyi idő alatt gyógyult meg?
- Ha ép a fogam, de picit fáj, akkor is gyökérkezelés kell?