GPS-t hol vegyek Debrecenben? Milyet érdemes venni? (tudásbázis kérdés)
szerintem keress rá a google-ban és olvass el teszteket a különböző gps-ekről, és főleg a rajta futó szoftverekről.
nem mindegy, hogy milyet veszel:) de hogy neked személy szerint melyik fog a legjobban beválni, azt neked kell eldöntened (én sem eladóra, sem senki másra nem hallgatnék, utánaolvasnék, aztán megnézném a boltban, és amelyikről úgy gondolom hogy árban is belefér és jónak is tűnik, azt venném. így a legkisebb az esélye annak, hogy utólag megbánod a vételt)
egyébként a gps szerintem nagyon klassz dolog (ezt csak azért írom mert alább valaki mondta hogy nem éri meg megvenni)
ajaj ez egy olyan dolog hogy mielott kidobsz egy csomo penzt, meg csalodsz egy nagyot inkabb nezz utana alaposan a dolgoknak. rengeteg fel emegoldas letezik. de mindegyiknek a legsarkalatosabb pontja a terkep. na az nagyon nem mindegy hogy milyen, es kesobb mennyire frissitheto.
alapban elmondhato hogy a markas keszulekek terkepei naprakeszek es frissithetoek. de ezek dragak (pl garmin). a sehonnani kinaiak igaz olcsok de kerdes mire lesz jo, netan egy rahekkelt igo fut rajtuk. legtobbje utolag nem is frissitheto, vagy csak kulonfele buveszkedessel.
en garmint hasznalok, de gondolj bele pl BP-en mennyi lezaras es tereles van. ezt a garmin koveti es mindig ennek megfeleloen frissiti a terkepeket (eleg idegesito ha mindig a margit hidon akar atmenni mikozben arrol tudjuk hogy evekig le van zarva, szinetn az uj autopalya reszek, nagyobb terelesek stb-stb, bele kerulnek).
50 körül már lehet jót kapni, persze vannak sokkal drágábbak is.
ami a legjobb benne, hogy sokkal jobban ki tudod használni
tudod telefonként, fényképezőként használni
bármilyen mobil programot tudsz rajta futtatni
szerintem GPS-t csak akkor érdemes venni, ha minden nap akarod használni
ha csak alkalomszerű használatra akarod, jobban jársz, ha PDA-t veszel, amin Windows mobile program fut és raksz rá GPS programot
További ajánlott fórumok:
- Parfüm - milyet vegyek ha azt akarom, hogy 1 km-ről érezzék? :)
- Melyik villanyborotva jó, milyet vegyek a páromnak?
- Gázbojler tapasztalatok, milyet vegyek, milyen árak vannak?
- Járni tanuló babának vegyek cipőt? Ha igen milyet?
- Hol vegyek Debrecenben gyerekágyat?
- Hol vegyek Debrecenben csajos, nem túl drága laptoptáskát?