Igen, én is azt hallottam róluk hogy nem szoktak ugatni... sőt én még nem is hallottam az utcán sem ugatni őket, ha láttam esetleg :) max Youtube videókon :D
Igen... én is ezért agyalok nagyon rajta..... félek nagyon hogy beteges lesz :( de ez mellett meg imádnivalóak... nagyon nehéz döntés:( szeretnék azért siker sztorikat is olvasni is róluk.... ami sajnos nagyon ritka... :(
Sziasztok! Ezt a fórumot azért hoztam létre, hogy itt le tudjuk írni a tapasztalatainkat/kérdéseinket a francia bulldogokkal kapcsolatban, összegyűjtsük a Hoxas buci gazdikat :) én magam még nem vagyok gazdi, de lehetséges hogy hamarosan az leszek.... ezért minden hasznos infót, tanácsot, szívesen veszek :)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.