Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Fokhagymás serpenyős csirkemáj recept

Fokhagymás serpenyős csirkemáj recept

Elkészítési idő 30 perc

A Fokhagymás serpenyős csirkemáj hozzávalói:
0,5kg csirkemáj
20dkg szeletelt gomba
15dkg füstölt kolozsvári szalonna
4 gerezd fokhagyma
só,bors,petrezselyemlevél,majoranna

körethez:1kozerv kukorica,rizs


A Fokhagymás serpenyős csirkemáj elkészítési módja:
A szalonnát felkockázom és kis zsiradékon pirosra sütöm,félreteszem egy kistányérra. A csirkemájat nagyobb darabokra vágom. A szeletelt gombát lepirítom a zsiradékban,majd hozzáteszem a csirkemájat és összesütöm,közben ráreszelem a fokhagymát,fűszerezem:só (vagy ételízesítő),bors,petrezselyemlevél,majoranna ízlés szerint.A végén hozzáöntöm a pirított szalonnát,és kész. Párolt kukoricás rizzsel ajánlom.

Én ezt nem olajjal,hanem libazsírral sütöm. Sokkal finomabb ízt ad neki!!
Jó étvágyat!


Kategória: Reform ételek receptjei


A fokhagymás serpenyős csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook