Fogamzásgátlás utáni tünetek (beszélgetés)
sziasztok!
3 havi symiciát elszedtem és utána bevonták és a yasminellét adták hejette elszedtem belőle 2 lapot de már nem szeretném szedni tovább abbahagytam babát szeretnénk mennyi idönek kell eltelnie hogy ne legyen semmi baj és mikor lehet elkezdeni a burokvédö vitamint kérlek irjatok !!! köszike
Hello én 31 éves nő vagyok most 1 hónapja voltam eggyut a barátommal de nem védekeztünk belém élvezett aktus előtt be vettem a gyógyszeremet a Harmonett drazsét mindennap szedem esetleg ki maradt 1-2 de folytattam tovább nagyon félek ugye nem lehetek terhes?
mivel késik a menzesem csináltattam terhességi tesztet 2 őt is vettem elvégeztem de nem a reggeli órában hanem hét köznap és azt mutatta nem vagyok terhes szerinted van mitől félnem?????????? Kérlek vászolj sürgős félekkk
szia!
én egy éve nem szedem a fogamzásgátlót,és egy hónapot fájt,görcsölt a hasam utána.azóta nem,néha fáj a menstruációm első napján a hasam,de ennyi.viszont izzadok,pedig gyógyszer mellett még 40 fokban sem volt ilyen.és érzem a peteérésemet is.elvileg nem lehet hormonmegvonási tüneted,gyakorlatilag bármi lehet,ahogy én észrevettem :)ha szoktál görcsölni menstruációkor,akkor ne igyál kávét,mikor érzed,hogy megjön,nekem ez sokat segített!
Sziasztok!
Ebben a hónapban hagytam abba a fogamzásgátlást,mert 3.babát szeretnénk nagyobb szünet után(8 és 11 évesek a gyerekeim). Nuvaringet használtam. Azóta alsasi fájdalmaim vannak, nem erősek csak, mintha épp meg akarna jönni, hányingerem van többször és étvágytalan vagyok. Terhes nem vagyok a teszt szerint. Lehet oka mindez a hormon megvonásnak?