Fog implant. Volt már valakinek? Tapasztalatok? (tudásbázis)
a feldagadás kit érdekel, majd közénktolja a monitort a kollégám, ha zavarja :))
nagyon szépen köszi az infókat. ahol én élek, ott egy implantátum kb 1 millió körüli (inkább feletti összeg), úgyhogy ha 200e, nekem már az is jó...
Jelenlegi pesti árakról nem tudok nyilatkozni (nekem 2 éve baráti alapon volt ennyi, szóval szerintem több mint 130-140). Szerintem a röntgen és egyéb, a műtét előtt megvan 10 nap alatt.Akár a műtét is belefér.
Azt elfelejtettem mondani, hogy nekem mondta a doki, hogy feldagadhat az arcom műtét után, de szerencsére nem.Illetve, nem nagyon lehetett hajolgatni, emelgetni-azt hiszem a varratszedésig.
aha, akkor remélem, budapesten olyan 130-140-ből megúszhatom...
nekem az a bajom, hogy külföldön élek, és nem tudok három naponta hazaugrálni. tehát haza tudok menni mondjuk egy hétre, esetleg talán 10 napra, de utána legközelebb 1 hónap múlva megint. és nem tudom, hogy ilyen ritmusban megoldható-e?
Neeeeem attól függ, hányszor kell visszamenni, szép is lenne. Előtte megmontda, hogy mennyi, slusszta-paszta. Végén fizettem, mikor a fogam már bent volt :-)) nekem a technikus elcseszte a fogam és amiatt legalább 3x kellett menni..de mostmár tuti.
2 éve 100e.+ a fog (20e) volt-Miskolcon, ismerős alapon !! Mondjuk kértem számlát, el tudtam számolni egészs.pénztárra-szerencsére.
Állítólag kellett, de az kb. mintha a sebbe + 1 kis darab valamit még berakott volna. Annyira a részleteket nem figyeltem :-)) Utólag mondta a doki, amiatt kellett mert az íny már rég fog nélkül volt, és kezdett összeszűkülni.
Na ha ezt egy fogorvos elolvasná (micsoda "szakkifejezéseim" vannak), biztos égnek állna a haja... :-)
köszi szépen.
a végösszeg függ attól, hogy hányszor kellett visszamenni?
te melyik rendelőben voltál, és mennyibe fájt a dolog a végén?
engem is érdekelne, mennyibe kerül, és hányszor kell menni, azaz gondolom a vizsgálat egyszer, a beavatkozás másodszor, és aztán hány kontroll van?
milyen hosszúak ezek az időpontok?
köszi szépen..
További ajánlott fórumok:
- Van-e valakinek fog implantátuma? Véleményeket várok :)
- Alsó fog implantálás után meddig normális a fájdalom?
- Valakinek volt már fog implantációja? Mesélne róla?
- Volt már valakinek fogászati implantációs műtétje?Megosztaná velünk a tapasztalatait?
- Fog implantátum és körhíd tapasztalatok? Fontos, segítsetek kérlek!
- Sebbin implantátumról van valakinek személyes tapasztalata/veleménye?