Férfi humor vs női humor (beszélgetés)
Hogy érted, hogy vicceset mond?
A humor nem a viccnél kezdődik, szerintem.
Talán a spontán szójátéknál esetleg.
Hát lányok, rendesen lejárattátok a női nemet, de ti tudjátok!
Szerintem vannak nők, akiknek kifejezetten jó a humoruk, a humor nem az obszcenítással kezdődik és nem is csak ordenáré humor létezik. Számomra nem humor, amikor a nővérke kétértelmű megjegyzéseket tesz és az sem, hogyha egy pasi azt hiszi, hogy attól vicces ha közönséges.
Lehet intelligensen is humorizálni nem kell csak a szex körül forognia.
Nekem kifejezetten jó a humorom és a legtöbb körülöttem lévő nőnek és pasinak is.
Nos mivel a két nem teljesen más habitusú ezért van az hogy a durvább dolgokat a nők többsége nem értékeli. Ahogyan a férfiak a nők erőtlen humor próbálkozásait sem. Ritkább az amikor a kettő egyezik
A magam részéről sajátos humorom van amit sokan bántónak érezhetnek. Nő létemre engem inkább azok a nők irritálnak akik mindenen képesek liba módjára gágogni.. A pasi azt mondja hogy 'nézd ott egy szék" erre nekiáll vihogni.. Na ezt agyon tudnám csapni.. Csak sose érnék a végére XD
Az ilyen típusú férfiak nem humorosak, hanem csak szimplán bunkók.
A humor meg humor, nemtől függetlenül.
Ti mit gondoltok azokról a férfiakról/pasikról, akik szerint egy nő nem lehet humoros, nem nevetnek semmin,amin egy nő mond, de minden ótvar, gusztustalan hülyeségen,amit egy férfi mond azon teli szájjal vigyorognak. :D
Tudom saját szegénységi bizonyítványuk.
Intelligens férfi nem oly büszke, hogy kifejezzen egy like-ot szóban, ha a nő vicceset mond. :)